CHANEL | Nail Colour 535. MAY

CHANEL | Nail Colour 535. MAY

Afgelopen zaterdag kreeg ik echt de lente in mijn bol toen het zo heerlijk weer was. Ik legde mijn sjaal aan de kant, pakte mijn zonnebril erbij en kreeg opeens veel zin om een zomers nagellakje te kopen. Gek hè!

Ik ging naar de stad en mijn zoektocht duurde niet lang. Mijn ogen vielen namelijk al snel op een kleurtje die ik al eerder had zien liggen en mijn aandacht trok. Namelijk de nagellak MAY van Chanel. Vandaag deel ik hem met jullie!

chanel1

Ook al heb ik alle kleuren nagellak z’n beetje in mijn stash liggen, de kleur 535. MAY van Chanel moest daar gewoon bij. MAY is namelijk een heerlijk fris roze tintje die perfect past bij de lente en natuurlijk de zomer. Als ik dit kleurtje zie dan word ik gewoon helemaal blij. Ik krijg zin in ijsjes, een heerlijke zoete smoothie en strandvakanties. Ideaal om dit kleurtje te dragen ook als het regent, dan kan je toch een beetje wegdromen.
chanel2

Ik heb zelf in mijn stash al 1 lakje van Chanel en 5 van Dior en over de kwaliteit van deze high-end nagellak merken ben ik goed te spreken, de lakken zijn namelijk fijn in gebruik, je kunt er netjes en nauwkeurig mee aanbrengen en de houdbaarheid vind ik zelf hartstikke top. Ook vind ik de uitstraling van de potjes erg mooi en dat doet bij mij ook wat. Ik ben namelijk toch meer naar High End merken getrokken de laatste tijd en ik vind het dan ook erg leuk om mijn nagellak collectie daar ook mee uit te breiden.

chanel3

Hieronder het resultaat van de nagellak aangebracht op mijn nagels. Bij 2 laagjes heb je een perfecte dekking.

chanel4

chanel5

Ik heb deze nagellak gekocht bij de ICI Paris XL

Wat vind jij van dit kleurtje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

21 Reacties

 1. 2 april 2016 / 11:44

  Dat is inderdaad een hele mooie kleur nagellak! ♥

 2. 30 maart 2016 / 22:45

  Oh wauw ik vind ‘m echt super mooi. Als je een Chanel lakje hebt heb je het wel echt gemaakt hoor op nagellak gebied, ze zijn zo chique en elegant.

 3. 30 maart 2016 / 16:01

  Echt een leuk kleurtje voor de lente!
  En wat een mooie foto’s maak jij! jaloers makend hihi 😉
  Liefs,
  Marjolein

 4. 30 maart 2016 / 15:57

  Wat een super mooie nagellak! Leuke kleur!

 5. 30 maart 2016 / 12:08

  Ik heb hem inmiddels ook al een paar jaar in mijn stash en het is nog steeds een van mijn favorieten!

 6. 30 maart 2016 / 11:44

  Chanel nagellak is zó fijn! Ik vind het ook echt een lekker zomers kleurtje :)!

 7. 30 maart 2016 / 11:14

  super mooi kleurtje! ik heb nog geen chanel pakje, ben toch wel benieuwd of het nu echt beter is?!

 8. 30 maart 2016 / 10:46

  Ik heb zelf veel nagellak, maar nog geen exemplaar van Chanel. Na het lezen van je review ben ik heel benieuwd geworden en ga ik binnenkort even snuffelen tussen alle kleurtjes. Ik vind het een hele mooie kleur, perfect voor de lente!

 9. 30 maart 2016 / 08:47

  Wat een lief vrolijk kleurtje! Echt heel erg mooi 😀

 10. 30 maart 2016 / 08:23

  Het is inderdaad een heel lief en zomers lakje! Leuk om jezelf af en toe eens te verwennen met zo’n merk :).

 11. 30 maart 2016 / 07:35

  wat een leuk kleurtje. Zelf heb ik nog nooit een lakte van Chanel gehad omdat een vriendin van me ooit zei,dat ze het niet zo goed lakken vond.

 12. Anoniem
  30 maart 2016 / 07:34

  Wat een leuk kleurtje! ZElf heb ik nog nooit een lakte van Chanel gebruikt. Een vriendin van me zei eens database die ook helemaal niet goed lakken vond. Dus ik twijfel steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram