Chanel Hair Mist | Een bijzonder cadeau

Chanel Hair Mist | Een bijzonder cadeau

Afgelopen donderdag werd ik ontzettend verrast door mijn zus. Ze kwam met een mandje vol met lieve en mooie cadeautjes waaronder een heerlijke Chanel hair mist. Dit was niet zomaar, maar met een hele mooie betekenis erachter, ze vroeg mij namelijk of ik getuige wou zijn. Ik weet niet wat er in mijn hoofd allemaal begon af te spelen maar dat ik er emotioneel van werd dat was zeker. De hele avond was ik aan het glimlachen en had ik tranen van geluk en blijdschap in mijn ogen.

Ik kijk ontzettend uit naar haar bruiloft omdat ik gewoon weet dat dit een onwijs mooie dag gaat worden. Dat ik haar getuigen mag zijn maakt het nog specialer en zo ontzettend bijzonder, een geweldig lief cadeau en nu ik dit zit te typen verschijnt mijn mega grote glimlach weer op het gezicht. Toen de emotie iets was afgezakt keek ik in het mooie mandje gevuld met ontzettend leuke cadeautjes, een heerlijke chocolade reep, een kettinkje, nagellak van Essie, een flesje wijn en een heeeeerlijke mist van Chanel.  Zo lief allemaal!!

Alleen al als ik het logo van Chanel zie dan begin ik al te glimlachen, ik houd van het merk en gebruik de producten ook graag. Een parfum van Chanel had ik nog niet en daarom ben ik heel blij dat ik de heerlijke Mademoiselle geur nu heb in een heerlijke mist. Hij is eigenlijk bedoelt voor het haar, maar mijn zus zei dat hij ook heerlijk is voor op je huid. Afgelopen vrijdag uit mijn werk nam ik een lekkere lange douche en daarna sprayde ik de geur op mijn huid, wat ben ik blij. Deze geur herinnert mij aan een heel bijzonder moment en dat maakt het heel speciaal!

chanel mist1

chanel mist2

chanel mist3

Thanks Lieve The Beauty Magazine

Ben jij bekend met dit heerlijke product van Chanel?
Ben jij al is getuige mogen zijn?

Follow my blog with Bloglovin

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Donna
    24 april 2017 / 14:19

    Wat een heerlijk cadeau, wat super lief & ook dat je getuigen mag zijn!
    Je site ziet er trouwens erg mooi uit, i Like <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram