Chanel ♡ Le Volume mascara

Chanel ♡ Le Volume mascara

c2

De Le Volume mascara van Chanel is altijd al een grote favoriet van mij geweest. Een aantal keren kreeg je namelijk een mini versie van deze mascara bij de Vogue cadeau en iedere keer werd ik weer verrast hoeveel die met mijn wimpers deed.

Hoogtijd om een grote versie aan te schaffen want  die mini versies waren allemaal op tot de laatste restjes. Afgelopen week was er ook nog is 40% korting op alle mascara’s bij ICI Paris (deze actie is vaak) dus had ik genoeg redenen. Ik ging er heen en kocht de Le Volume mascara. De verkoper vertelde er nog bij dat het echt de bestseller is van Chanel en een mascara is die al veel prijzen heeft gewonnen! En ik was niet de enige die hem ging kopen, achter mij in de rij waren er nog twee vrouwen die hem meenamen!

c1 De verpakking is heel simpel maar stijlvol zoals we gewend zijn van Chanel. Normaal vind ik het lastig om veel geld uit te geven aan een mascara maar omdat ik iedere keer weer zo verrast werd door het effect van de mascara vond ik het nu geen een stuk makkelijker! c3Deze mascara is verkrijgbaar in drie kleuren: zo heb je 10 Noir (een zwart), 20 Bleu (een blauw) en 30 Prune (een donkerpaars).

c4Het borsteltje van deze mascara heeft allemaal kleine haartjes waardoor je in een keer veel mascara op je wimpers kunt aanbrengen. Let er wel op dat je niet te vaak het borsteltje over je wimpers laat glijden want spinnenpoten kan je er wel mee maken!

c5Hieronder het effect op mijn wimpers met maar 1 laagje van de mascara. Ik ben echt heel erg blij want dit resultaat krijg ik niet vaak. Ik zie wimpers met lekker veel volume en dat is wat ik wil zien van een mascara!

mascaratestDe Le Volume is verkrijgbaar bij verschillende Chanel Verkooppunten zoals Douglas, de Bijenkorf en ICI Paris XL.
Normaal verkrijgbaar voor €30,- ik kocht hem met 40% voor €18,50
bij de ICI Paris XL

Heb jij een absolute favoriete mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram