Cent Pur Cent | Loose Mineral Concealer

Cent Pur Cent | Loose Mineral Concealer

Een tijdje geleden ontving ik een product van een nieuwe merk genaamd ‘Cent Pur Cent’. Over de verpakking en de uitstraling was ik direct enthousiast, het zag er zo mooi uit allemaal. Ik heb het product nu al een aantal keren gebruikt en vandaag is het dan eindelijk tijd om mijn review hierover met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

cent0

Cent Pur Cent is een make-uplijn dat staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% gezondheid en 100% kwaliteit. Het is namelijk een merk dat geheel natuurlijk is en dat is iets wat we steeds vaker willen! Daarnaast is het merk ook nog is dierproefvrij!!

Ik heb een concealer poeder van Cent Pur Cent getest en de poeders bestaan voor alle 100% uit natuurlijke mineralen. Geen rare en schadelijke stoffen als talk, parfum of kleurstoffen kom je erin tegen, nee het potje is gevuld met een geheel puur product. Één van die natuurlijke mineralen is mica-mineraal, deze is afkomstig uit het gebergte in Peru. De mineralen worden van de rosten geschrapt en gemicroniseerd tot een bruikbaar en mooi gekleurde poeder. Klinkt interessant he?

De poeders van Cent Pur Cent worden zonde twijfel ook wel de ‘Healthiest powder in the world’ genoemd en zijn geschikt voor élk huidtype.

cent2

Het doosje waarin de poeder inzit is zoals ik al in het begin vertelde heel classy. De verpakking is net als het product heel puur en straalt wat uit. Ik word hier blij van.

cent3

Naast de poeder ontving ik ook een bijpassende Brush en zoals je op de foto kunt zien is deze ook prachtig. De witte Brush heeft namelijk een rosé gouden bovenkant. Love it. Cent Pur Cent heeft een ruim assortiment met kwasten, de kwast die ik heb ontvangen is een concealer brush Hiermee kan je heel precies de concealer poeder aanbrengen. De kwast voelt zacht maar stevig en is heel fijn in gebruik.

cent4

cent5

cent6

Het doosje waar de concealer poeder in zit is ook weer prachtig om te zien. Het is een klein rond poeder met een rosé paars kleurtje. In het doosje zit een klein doseer bakje met gaatjes waar je de poeder uit kunt halen. Je draait hem open of dicht om de poeder goed bewaard te houden.

cent8

Toch blijven losse poeders altijd een beetje lastig om mee te werken maar als je het een tijdje gebruikt zul je het snel onder de knie krijgen. Je moet voorzichtig te werk gaan en bij mij werkt het altijd fijn als ik tegen het potje aan tik met het dekseltje erop. Er komt dan wat poeder in het bakje terecht en deze kan je makkelijk opnemen met de kwast.

cent7

Concealer breng ik aan op kleine onzuiverheden en onder mijn ogen. Ik breng eerst een dagverzorging aan, vervolgens een foundation poeder en daarbij de concealer. Op de look hieronder heb ik de de peoder aangebracht onder mijn ogen en op een aantal onzuiverheden op mijn kin. Het resultaat vind ik natuurlijk een blend mooi mee met mijn compleet make-up look. Onzuiverheden camoufleer ik met gemak en het oogt lekker fris.

Naast de concealer poeder verkoopt Cent Pur Cent ook minerale foundation, primer, minerale blush, liquidatie foundation, oogschaduw, lipsticks, mascara, lipgloss, oogpotloden en lippotloden. Geheel 100% natuurlijk! Omdat ik zo enthousiast ben over dit product van Cent Pur Cent ben ik ook ontzettend benieuwd naar de rest van de collectie. Het is z’n enorm pluspunt dat het 100% natuurlijk is en niet getest op dieren. Ik ben ieder geval overtuigd!

Cent Pur Cent is verkrijgbaar bij de online apotheek Viata!

Ben jij al bekend met Cent Pur Cent?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Anoniem
  28 juli 2017 / 11:25

  Wat een mooi merk <3
  Ik kende het nog niet maar ben heel benieuwd!

 2. Donna
  28 juli 2017 / 11:25

  Wat een mooi product!
  Heel fijn dat hij 100% natuurljk is en natuurlijk niet getest op dieren. Allemaal pluspunten!!
  Benieuwd naar de andere producten.
  Liefs

  • 28 juli 2017 / 11:26

   Ja super he! Ik vind het nu al een top merk. Ik kijk uit om nog meer hiervan te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram