CECIL – Damesmode & Accessoires

CECIL – Damesmode & Accessoires

cecil

Cecil is een damesmode merk waar ik niet direct een band mee heb. Ik heb er zelf nog nooit iets van gekocht & als ik aan het merk denk dan denk ik eigenlijk aan een wat oudere doelgroep…

Cecil – Frisse Look in populaire basics, sportief, casual, helemaal actueel. Cecil zorgt voor casual trends. In twaalf collecties en vele nieuwe oplagen van succesvolle artielen onstaan maand na maand frisse looks. Deze artikelen laten zich in oneindig veel varianten met elkaar, met de populaire basics en met de accessoire higlights combineren. Daarmee wordt elke outfit individueel, elke stijl uniek.

Toen ik 4 jaar geleden nog op de damesmode van V&D werkte verkochten we ook het merk Cecil en dat trok nou nooit echt mijn aandacht. Nu heb ik toch een kijkje genomen in de webshop en omdat het meest toch meer gericht is naar de wat ‘oudere’  doelgroep onder ons zijn er toch een paar items die mijzelf opvielen…

Accessoires

Voor de accessoires kun je zeker een kijkje nemen op Cecil want daar hebben ze er genoeg van. Leuke sjaals, kettingen, er zit genoeg leuks tussen. Devolgende 3 items zijn mij opgevallen,

cecil2

Let vooral op de laatste sjaal, deze heeft qua kleuren combinatie is weg van een galaxy patroon!

Gebreide Artikelen

Nu vind ik gebreide artikelen al snel heel erg leuk, nu gaan we straks de winter uit, toch vind ik zulke sweaters een must voor in je kledingkast. Lekker basic en daarom ideaal om bij te combineren. cecil3

Off white, grijs of light Denim, 3 super tinten om te dragen voor 40 EUR!

Wat grote pluspunten zijn van online bestellen bij Cecil:

  • Gratis Levering
  • Gemakkelijk terugsturen
  • Hoogste veiligheid

Niet direct gericht aan onze doelgroep maar zeker niet verkeerd om is een kijkje te nemen op www.cecil.nl , zo vind je misschien nog wel iets leuks!

Ben jij bekend met het merk CECIL?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram