Catrice VISIONary | Multicolour Highlighter

Catrice VISIONary | Multicolour Highlighter

c2

De nieuwe limited edition collectie VISIONary van Catrice ligt sinds vorige week in de schappen. Een collectie bestaand uit neutrale tinten voor alledaags met een magische touch.

Nu vond ik zelf de collectie er op het oog wel lief en schattig uitzien maar niet aantrekkelijk genoeg om het hele schap te plunderen. Mijn oog viel namelijk maar op een product, de multicolour highlighter, en dit product review ik voor jullie!

c3

Ik heb al vaker een multicolour highlighter van Catrice gehad en deze zijn mijn vaak goed bevallen. Ook in deze LE zit weer een highlighter verstopt in een vierkant doosje met maar liefst 4 verschillende pastel tinten opgebouwd in golfjes. De highlighter is verkrijgbaar in 1 variant: C01 Luminous Illusion. Op het eerste gezicht ziet het er gewoontjes maar schattig uit.

c4

De highlighter is goed te swatchen, bij alle vier de kleuren komt er een mooie parelmoer glans af. Is die niet prachtig?

c5

Wanneer je met je vinger of kwast over alle vier de kleuren tegelijk gaat ontstaat er magische mengeling van de tinten. Het is een beetje lastig om goed op de foto te zien maar het is een subtiele highlighter voor net dat beetje meer aan je look.

met flits – zonder flits

highlighgter

De highlighter is mooi maar erg subtiel. Hou je daarvan dan is deze zeker een leuke aankoop voor in je stash!

c10
Verkrijgbaar in het Catrice schap voor €4,99 

Heb jij al iets gescoord uit deze LE? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram