Catrice Ultimate Shine Gel Colour!

Catrice Ultimate Shine Gel Colour!

catrice1Ik kon ze totaal niet laten liggen toen ik ze in het schap van Catrice zag liggen. De nieuwe Ultimate Gel colour lipsticks. Ik was verkocht door de kleur natuurlijk de prijs. Maar of ik net zo enthousiast ben over de kwaliteit lees je in de review…

Lipstick is mijn favoriete item om te shoppen. Ik heb al best een aardige collectie en als er 1 ding is waarmee ik niet zonder de deur uit ga is het een lipstick. Ik was even een blik werken in het Kruidvat toen ik de nieuwe Shine Gel lipsticks van Catrice tegen kwam. Een rij met prachtige kleur met daar tussen een paar echte eye catchers die mee gingen naar huis!catrice2Ik ging voor de kleuren 060 – Don’t Pink And Drive en de kleur 040 – Don’t Fear The Sheer. Een koraal kleurige oranje en een prachtige roze waarbij ik het Candy Yum Yum van MAC gevoel kreeg. Ik ben redelijk weg van de lipsticks van Catrice. Ze zien classy uit met de mooie zilveren huls en zijn natuurlijk lekker betaalbaar.

040 – Don’t Fear The Sheer

Koraal kleurige oranje lipsticks zijn altijd al een favoriet bij mij geweest maar toch nog moeilijk om de juiste soort te shoppen. Daarom ging ik voor de 040 van Catrice die erop het eerste gezicht natuurlijk super uitziet. Een kleur die ik prachtig vind staan bij bruine ogen en bruin haar en helemaal in de zomer.catrice3060 – Don’t Pink And Drive

Een prachtige kleur als je het mij vraagt en vergelijkbaar met de wel bekende Candy YUM YUM van MAC. Een eye catcher een een kleur die deze zomer zeker niet kan ontbreken als je het mij vraagt. catrice4

Links zie je de kleur 040 en rechts de kleur 060catrice

Hmm, toch een beetje teleurgesteld dat de pigment van de lipstick toch wat tegen valt. Ik hoopte dat het echt 2 opvallende kleuren zouden zijn waarmee ik de zomer op z’n kop kon maken maar helaas vind ik ze redelijk dof op de lippen. Wel zijn het 2 prima lipsticks met een mooie shine en voelen totaal niet droog aan op de lippen.

De lipsticks Ultiamte Shine Gel Colour zijn verkrijgbaar voor €3,99 per stuk bij het Kruidvat.

Wat vind jij van de lipsticks van Catrice?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram