Catrice Thrilling Me Softly – Wet Shine Stain Lip Lacquer

Catrice Thrilling Me Softly – Wet Shine Stain Lip Lacquer

catrice1

De nieuwe limited edition van Catrice ligt weer in de schappen en natuurlijk nam ik een kijkje of er wat leuks tussen zat om te reviewen voor de site. Ik ging eigenlijk voor de 2 blushes uit deze collectie maar als ik heel eerlijk ben vond ik de verpakking er vreselijk uitzien. Daarom ging ik voor 2 lip kleuren, de Wet Shine Stain.

Dit lip product is verkrijgbaar in 3 soorten:

C01 – Innocent
C02 – Thrilling and
C03 – Fatal

catrice2

Ik nam er 2 mee de Innocent en de Fatal. Een mooie roze kleur en een wijn rood/paars kleurtje die het meest mijn aandacht trok. Let op beide producten staat aangegeven Contains Carmine voor de Veganisten onder ons.

catrice3

Deze nieuw lipproducten zijn zo licht als een gloss, maar heeft de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Slechts één laagje kleurt de lippen langdurig met een briljant resultaat.

C01 – Innocent

catrice4Innocent is de lichtste van de 3 en in het persbericht werd zelfs aangegeven dat het een nude kleur is. Persoonlijk vind ik dit een hele draagbare, mooie roze kleur. 

C02 – Fatal

catrice5De Fatal trok direct mijn aandacht. Deze kleur is ideaal voor de herfst/winter dagen en prachtig voor de feestdagen. Het is een warme opvallende kleur die je moet durven dragen en waarschijnlijk waar je aan moet wennen. Deze kleur is ontzettend intens en oei!

Hieronder de swatches van de 2 kleuren. Fatal is werkelijk  prachtig!

catrice6Hieronder het resultaat op mijn lippen, wow de kleur Fatal geeft bijna licht! swatchcatrice

catrice7 Ik vind de 2 kleuren qua kwaliteit erg goed. Ze blijven lang en goed zitten en geven mooi kleur af. Innocent vind ik heel draagbaar en is een kleur die ik er snel bij zou pakken. Fatal is ontzettend mooi maar ik denk ook dat ik hier nog aan moet wennen! Ze voelen goed op de lippen, plakken een klein beetje maar niet storend. Daarnaast hebben ze allebei een zoet achtig geurtje wat mij aan wijn moet denken.

Een goede tip misschien voor de dames die ook wat nieuw make-upjes willen inslaan.
Bij de Trekpleister heb je nu op alle lipstick, lipgloss en nagellak 2 voor €5,-
Zo kocht ik de 2 lipproducten voor €5,- ipv €3.99 per stuk!

Wat vind jij van deze producten? Heb jij al iets deze LE collectie van Catrice?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram