Catrice shoplog + Preview nieuwe DA producten!

Catrice shoplog + Preview nieuwe DA producten!

new1

Het heeft even wat tijd gekost om iets uit het nieuwe schap van Catrice te halen maar het is gelukt. Er was veel keuze, een hoop mooie producten maar vrij prijzig. Ik kocht vier dingen die mij leuk leken te reviewen!

Naast mijn aankoopjes bij Catrice kwamen er ook nog van DA nieuwe herfst make-up producten binnen die ik natuurlijk ook ga reviewen voor jullie. Om alvast een klein beetje idee te geven wat voor producten het zijn, een kleine preview van de nieuwe DA producten en geshopte Catrice make-up. Kijk mee!

new2

Catrice – 100 F’rosen Yoghurt Absolute Eye Colour

Dit palette was voor mij nieuw en sprak mij direct aan door de twee warme herfst kleuren. Het palette nam ik mee om er binnenkort voor jullie een simpele herfst look mee te maken.

new3

Catrice – Ultimate Colour 010 Be Natural

Deze lipstick uit de Ultimate Colour lijn van Catrice is niet nieuwe in het schap maar vond ik wel de moeite waard mee te nemen. Ik ben namelijk opzoek naar een mooie nude/bruine lipkleur en deze komt daar wel goed in de buurt.

new4

Catrice – Illuminating Blush 010 I Am nuts About You

Wel nieuwe in het Catrice schap zijn drie blushes met het schattige kussentje patroon. Ik nam er een van mee in de warmste tint die mij voor het najaar het mooiste leek. Het patroontje erop vind ik super leuk en maakt het product aantrekkelijk.

new5

Catrice – Multi Style Matt Eyeliner

Ook nieuw in het schap deze matte eyeliner. Vooral de vorm van het stiftje trok mijn aandacht en ik ben heel benieuwd hoe ik hier mee een mooie liner/wing kan maken met een matt effect.

new6

DA – CC Cream Lichte/getinte huid

Een CC Cream is niet nieuw in beautyland maar introduceert ze nu voor de herfst. Een tube gevuld met cream om je huid een mooie/natuurlijke tint te geven. Ik ben heel benieuwd hoe dit product gaan bevallen.

new7DA – MArble Baked Bronzing Powder

Een bronzer is een heerlijk product om te gebruiken en DA komt nu met twee nieuwe varianten voor de blondines en de brunettes. In de doosjes zien ze er ieder geval geweldig uit. Ik ben benieuwd hoe dit op de huid eruit ziet!

Dit waren de producten die je de komende tijd kunt verwachten op de site. Ik ga er lekker mee aan de slag!

Waar ben jij het meeste benieuwd naar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram