Catrice – Pure Shine Colour Lip Balms

Catrice – Pure Shine Colour Lip Balms

catriceCatrice kon natuurlijk niet achterblijven en vult de schappen ook met de lip balm stick. Ik ben al fan en na verschillende merken te hebben geprobeerd kon ik niet wachten die van Catrice ook te testen. Ze zien er tof uit, zijn makkelijk in gebruik en helemaal hot!

Een lip balm stick is een combinatie van een lipstick en een lip balm. De kleur die eraf komt is namelijk niet zo intens als een lipstick maar heeft wel een mooie gloss en de verzorging van een lip balm.  Zelf vind ik het niet echt iets weg hebben van een lipgloss omdat het product niet echt plakt. Ik heb 2 kleuren uitgezocht om te testen die mij het meest afspraken. Het gaat om een mooie warme bruin/rode kleur en een wat koelere rood. Rose & woody en Cherry-ty.

catrice1Het fijne aan een lip balm stick vind ik vooral dat ze lekker makkelijk in gebruik zijn en ideaal zijn om mee te nemen en om tussen door je lip make-up bij te werken. Wanneer ik een lipstick onderweg op doe heb ik namelijk al snel een spiegeltje nodig. Met de sticks heb ik dat niet. Daarnaast zien ze er ook nog is leuk uit, de mooie kleuren in combinatie met het zilver maken dit product niet snel goedkoop. Onderaan de stick zit een zilveren draai kant, wanneer je punt minder wordt kun je de stick draaien waardoor je weer wat meer punt product krijgt.

catrice2Zoals je op de swatch kunt zien zijn de kleuren niet intens. Wel vind ik subtiel en daarom draagbaar voor een dagelijkse look voor na school of je werk. Als ik eerlijk ben spreken mij de kleuren allebei aan. Ze zijn verschillende en allebei mooi draagbaar.

catrice3

Links 010 Rose & Woody – Rechts 050 Cherry-ty

catricereview

Ja! Ik ben fan van de Catrice Lip balm stick, ze voeden de lippen een klein beetje en maken het zacht, de kleur is niet overdreven waar hij makkelijk dagelijks gebruikt kan worden. De sticks hebben een lichte geur die niet overheersend is en daarnaast zijn ze ideaal in gebruik en zien ze er leuk uit. De kleur blijft niet heel lang zitten dus bijwerken ontkom je niet aan. Gelukkig is dat niet zo moeilijk met de sticks. Voor de meiden die liever geen lipgloss dragen en niet van lipstick houden, dan zijn de lipbalm stick een prima vervanger!

De Catrice Pure Shine Colour Lip Balm kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat vind jij van de Pure shine Lip Balms van Catrice? Heb je er ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram