Catrice – Prime and Fine Anti-Red Base

Catrice – Prime and Fine Anti-Red Base

1De Prime And Fine Anti Red Base van Catrice was een product waar ik heel nieuwsgierig naar was. De rode plekjes in mijn gezicht mochten namelijk wel wat minder worden en als het goed is volgens Catrice zou dit product de oplossing zijn…

Helaas las ik al een aantal negatieve reacties over het product. Het zal niet werken en zal zelf erg een misser zijn. Ik ben hem gaan testen en hieronder lees je mijn ervaring. Kijk mee!

3Deze primer is dus bedoelt om de roodheid in je gezicht te verminderen en kan je als basis gebruiken onder je foundation. Sowieso vind ik groene producten niet echt fijn om op mijn huid te smeren maar als het werkt en de roodheid mindert dan is het de moeite waard.

4De primer zit in een mint groene tube en heeft dezelfde kleur als de substantie. Voor de rest voelt de substantie prettig en zacht aan. Maar dan…

5Hieronder zie je de groene primer op mijn huid.

6De groene substantie is al wennen maar dat er ook nog is GLITTER IN ZIT! Why? Waarom zit er in dit groene product ook nog is glitter? En niet z’n beetje ook… De primer zit vol met grote, grove glitters en die wil je niet op je gezicht hebben.

7

Hieronder het resultaat van het product op mijn huid:

Links – zonder primer Rechts – met primer

primerZoals je kunt zien doet de primer wel iets met mijn huid, de roodheid in mijn gezicht wordt wel iets aangepakt maar er blijft een rare groene waas achter en daar word ik niet blij van. Ik vind de glitter vooral echt vreselijk want die zit overal op mijn gezicht en die ga je waarschijnlijk ook zien door een laagje foundation. Voor mij is dit een tegenvaller en dat komt vooral door de glitter, als deze eruit was, was het product nog lichtelijk te gebruiken.

2Verkrijgbaar bij het Kruidvat & Trekpleister in het Catrice schap voor €4,59

Heb jij ervaring met dit product?
Gebruik jij een primer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram