Catrice || Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

Catrice || Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

0Het is weer zover, de nieuwe LE van Catrice is in de schappen te vinden. Een collectie met mooie draagbare nude items geschikt voor iedere dag. 

In de collectie zitten nagellakjes, lipproducten, oogschaduw palettes en als klap op de vuurpijl, een prachtige highlighter. Toen ik deze highlighter in het persbericht voorbij zag komen wist ik het zeker, deze moest in mijn stash komen. Gisteren bracht ik een bezoekje aan het Kruidvat en daar stond ik oog in oog met het product. Ik kocht hem en vandaag laat ik hem je graag zien. Kijk mee!

1

Als ik zo tussen mijn stash zit te rommelen en ik voornamelijk prachtige highlighters van budgetmerken, Catrice, essence, KIKO en zelfs de H&M brengen highlighter producten uit die kwalitatief erg goed zijn en er ook nog is mooi uitzien.

2
7

Ook de highlighter uit de Nude Purism collectie van Catrice is natuurlijk geweldig om te zien. Het product zit verstopt in een doorzichtig vierkant doosje. Het ziet er stijlvol uit en zo zie ik het graag.

3

Wanneer je het doosje open  klapt kom je oog in oog te staan met de prachtige highlighter met een 3D effect. Hoe je het product bekijkt, het ziet er magisch en prachtig uit. De highlighter bevat een mix van nude en brons tinten.

4

Hieronder de swatch van de highlighter.

9

Het resultaat op mijn gezicht.

11

Het product zelf is echt prachtig en dat voor nog geen 5 euro. Ik vind hem echt heel mooi en glans die hij geeft vind ik precies zoals ik het graag zie. De highlighter is helemaal niet poederig en brengt mooi aan op de huid.

8

Verkrijgbaar in het Catrice schap voor €4,59 

Wat vind jij van deze highlighter?
Heb jij iets uit de Nude Purism collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram