Catrice Metallure ♥ C02 Alluring Pink

Catrice Metallure ♥ C02 Alluring Pink

c1De nieuwe Limited Edition Metallure van Catrice is in de schappen te vinden. Ondanks dat de hele collectie mij aansprak nam ik maar een product mee naar huis, de roze lipstick.

In totaal zijn er maar liefst drie verschillende lipsticks verkrijgbaar in de collectie gehuld in een prachtige rosé gouden huls. c2In de collectie zitten de volgende kleuren:

C01 Metalight
C02 Alluring Pink
C03 Alluring Red

Ik nam de prachtige roze Alluring Pink mee naar huis, deze leek mij al vanaf het eerste persbericht prachtig en ik kon daarom ook niet wachten hem te testen op mijn lippen.

c3De lipstick stond omschreven in het persbericht dat die onwijs romig zou zijn en zijdezacht aan zou voelen en dat klopt helemaal, de lipstick voelt als boter op de lippen en brengt heerlijk aan. Daarnaast is het pigment ook nog is super intens en krijg je deze roze kleur die je in de huls zit ook zo op je lippen. c4Hieronder kun je de swatch zien:c5
En natuurlijk het product aangebracht op mijn lippen:

c7Ik vind deze lipstick van Catrice geweldig. De kleur, het pigment de textuur alles is helemaal prima en dat voor een mooie betaalbare prijs. De kleur vind ik heel erg mooi warm roze en zeker een kleur die ik vaak zal dragen.

c6Kijk voor een overzicht van alle producten uit deze collectie hier.

De lipstick is verkrijgbaar in het Catrice schap voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van deze lipstick?
Heb jij iets uit deze LE collectie gekocht?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram