Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish – Mission PINKpossible

Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish – Mission PINKpossible

catrice1Gistermiddag kwam ik een mooi nieuw product van Catrice tegen in de schappen waarbij ik direct besloot hem mee te nemen…

Het gaat om de nieuwe Smoothing Lip polish in de super opvallende kleur 060 mission PINKpossible. Hij valt direct op als je tussen het assortiment zit te snuffelen en hou je een beetje van opvallende en heftige kleuren dan is dit product zeker iets voor jou, kijk mee!

catrice2Deze Lip Polish van Catrice is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Ze zien eruit als een lipgloss, geeft kleur als een lipstick en heeft dan als klap op de vuurpijl een finish van een lipstain. Kortom, een geweldig product voor lipstick junkies!

Ik ging voor de kleur 060 mission PINKpossible omdat dit een kleur is die je niet iedere dag voorbij ziet komen. Het is een knal, opvallende, fel roze kleur die bijna licht geeft.

catrice3De applicator vind ik fijn, door het model kun je makkelijk de kleur aanbrengen op je lippen. De substantie vind ik ook ontzettend fijn, het heeft een fijne structuur die je makkelijk kunt aanbrengen en eenmaal op de lippen voelt het totaal niet droog of plakkerig aan. De geur is zoet en fris tegelijk en niet overheersend.

catrice4Hieronder de swatch van deze knal kleur, zoals je kunt zien is het een kleur die goed aanwezig is. Je moet het wel durven te dragen.

catrice5Hieronder het resultaat op mijn lippen.

catrice6Ik moet eerlijk zeggen dat ik van opvallende lip kleuren hou, maar dat dit toch wel een kleur is waarbij ik ook moet wennen. Hij is ontzettend aanwezig en knalt eraf. Het product is kwalitatief erg goed en zeker de prijs waard! Daarnaast blijft hij ontzettend lang zitten op je lippen en pas op dat je het nergens anders op krijgt.

Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,99

Wat vind jij van dit lip product?
Draag jij wel is een opvallende kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram