Catrice – long lasting Lip Pencil!

Catrice – long lasting Lip Pencil!

catrice1Toen ik voor het eerst make-up ging gebruiken vond ik het niet nodig om een lipliner te gebruiken voor het aanbrengen van lipstick. Wel kreeg ik hoe ouder ik werd wel vaak de tip om het wel te doen aangezien ik een echte lipstick gebruiker al was. Toen ik toch begon met lipliner merkte ik dat ik nooit meer zonder ging doen…

Een lipliner lijkt misschien niet direct een must maar dat is het zeker wel. Een lipliner voorkomt namelijk de de lipstick uitloopt en garandeert intens kleuren resultaat. Door middel van een omleiding blijf je ook nog is netjes binnen de lijntjes en zit je lipstick veel langer hoe het hoort! Om de dames op de hoogte te brengen waarom een lipliner helemaal niet zo slechte aanschaf is het ik er een review overgemaakt, kijk mee!

catrice3Van Catrice kocht ik 3 de long lasting. 3 kleuren liners waarvan ik meeste kleuren lipstick heb. In totaal zijn er 12 verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel een kleur te vinden is. Ik kocht de kleuren:

100 Upper Brown Side
040 …And The Cherry On The Top
060 Perfect Pinkini

Deze lipliner hebben een langhoudende en waterproof textuur en zijn lekker zacht zodat je ze nauwkeurig kunt aanbrengen op de lippen.  Lipliners worden ook wel gezien als de ideale voorbereiding voor fashion lippen.

catrice5Zoals je kunt zijn zijn de potloden lekker zacht en door middel van een scherpe punt kun je daarom makkelijk een lijntje maken! Hieronder zie je het effect op mijn lippen.

Zonder liner alleen lipstick – Alleen liner – Liner en lipstick

lippenZonder liner is het allemaal wat zacht en is het makkelijk uit ‘model’ te halen en lijkt het een stuk ‘natter’. Op de middelste foto heb ik mijn lippen omgetrokken met een lijntje en een beetje ingekleurd. Het voelt droog aan maar het laagje lipstick zorgt dat dat weer weg gaat. Op de laatste foto het resultaat met het lijntje, de inkleuring en de lipstick. Wat ik zelf mooi vind is dat de kleur veel vaster staat en veel compacter op de lippen.

De lip liners van Catrice zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren
voor €1,99 per stuk.

Maak jij gebruik van lip liners? Wat vind jij van het verschil?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram