Catrice Kaviar Gauche || Love Me Tender

Catrice Kaviar Gauche || Love Me Tender

01

Gisteren liet ik jullie al het palette zien uit de Kaviar Gauche collectie van Catrice en vandaag is het tijd voor een nagellakje die ook verkrijgbaar is in deze LE. 

Het gaat om een mooi pastel paars kleurtje die mijn aandacht trok in het schap. De combi van goedkoop de verpakking het het pastel paarse in het potje maken mij blij. Ik nam hem mee en review hem vandaag. Benieuwd? Kijk mee!

02

De hele Kaviar Gauche collectie ziet er geweldig uit. Ik werd op slag verliefd op de verpakking van het eye & face palette, maar helaas viel hiervan de kwaliteit best tegen. Nu hoop ik natuurlijk dat dit lakje het beter doet en dat ik mijn nagels in pastal paars kan lakken.

In totaal zijn er maar liefst 4 kleurtjes nagellak verkrijgbaar:

 C01 Butterfly Kiss
 C02 Honey Blossom
 C03 Love Me Tender
 C04 Cool Blossom

De paarse variant die ik review is C03 Love Me Teder.

03

Hieronder het resultaat op mijn nagels.

3 laagjes aangebracht. 
nagellak

Bij de eerste laag was ik best teleurgesteld, de paarse tint was namelijk nergens te zien. Bij het tweede laagje werd het al een stuk beter maar voor het mooiste resultaat raad ik 3 laagjes aan.  Voor de rest vond ik de nagellak wel super fijn aanbrengen, het kwastje heeft een fijn model en brengt mooi geleidelijk aan op de nagels. Voor de rest draag ik een topcoat over mijn nagellak heen waardoor mijn nagellak zeker tot 4 dagen goed blijft zitten ook met ervaring van Catrice nagellak.

01

Verkrijgbaar in de nieuwe LE collectie van Catrice voor €2,99

Wat vind jij van dit kleurtje?
Heb jij iets uit de collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram