Catrice || Kaviar Gauche Eye & Face palette

Catrice || Kaviar Gauche Eye & Face palette

c1

De nieuwe LE collectie van Catrice Kaviar gauche ligt in het schap en met grote ogen keek ik naar de collectie.

Een aantal weken geleden zag ik de eerste persfoto’s en alle producten zagen er zo prachtig en aantrekkelijk uit. Ik nam de grote eye-catcher meer, namelijk het eye & face palette. Benieuwd of het de moeite waard is? Kijk mee!

c2

In de collectie Kaviar gauche zitten prachtige producten gehuld in hele aantrekkelijke verpakkingen. Een van de items en ook direct het opvallendste stuk is het Eye & Face palette. Dit palette zit in een luxe kartonnen doos versiert met goud en beige.

Binnenin het palette zitten de volgende producten:

♥ 6 verschillende oogschaduw kleuren
♥  bronzing poeder
♥ highlighter poeder
♥ oogpotlood
♥ dubbel oogschaduw kwastje
c3

Zoals ik al een paar keer aangaf vind ik zelf de verpakking echt een plaatje. Het doosje is vrij stevig en sluit doormiddel van een magneetje. Handig om mee te nemen, al ontbreekt er wel een spiegeltje in de doos!

c4

Dan de oogschaduw kleuren. Zoals je kunt zien zijn ze redelijk zacht zonder als teveel shimmer. Misschien een beetje te zacht?
c5

Hieronder de swatches van de producten:

c6

Hieronder zie je de swatches van de oogschaduw kleuren, zoals je kunt zien is het pigment echt ontzettend slecht helaas.

c7

Aangebracht op mijn ogen:

Ik heb gebruik gemaakt van de donkerste paarse kleur uit het palette, de lichte roze kleur en de highlighter.

c8

c1

Voor ik het palette kocht had ik al even zitten swatchen in de winkel en viel mij het pigment al tegen. Toch nam ik hem mee naar huis om de verpakking en wie weet valt er toch wat mee te maken. Jammer dat het palette zelf zo ontzettend mooi is maar z’n slechte inhoud heeft. Echt jammer! Er valt wel iets mee te maken maar het is niet geweldig!

Nu verkrijgbaar in het LE schap van Catrice voor €7,99

Wat vind jij van dit palette?
Heb jij iets uit de LE Kaviar Gauche collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram