Catrice – Inside Eye Highlighter Pen

Catrice – Inside Eye Highlighter Pen

1

Een van de nieuwe musthaves in het Catrice assortiment is de inside eye highlighter pen. Een huidkleurige potlood die je ogen net wat frisse laten lijken. Al jaren een geliefd product onder beautylovers wat niet zo makkelijk verkrijgbaar was, tot nu want Catrice heeft hem in de schappen liggen!

Het gaat om een simpele soft pen met een huidkleurige kleur, tot voor kort werkte ik wel is met een wit potlood maar het gebruik van een huidkleurige maakt het effect toch stukken natuurlijker.

2

Deze highlighter pen is verkrijgbaar in 1 variant de : 010 In The Mood For Nude het is een vrij lichte nude kleur die mooi past bij een lichte huidskleur. Ik ben benieuwd of er meer varianten op komen voor de getinte huid en de donkere huid. Het potlood is makkelijk in gebruik, hij is vrij soft waardoor je een lijntje makkelijk op je waterlijn kunt aanbrengen zonder dat het zeer doet of prikt. Daarnaast kun je met behulp van het draai systeem het puntje langer maken en evt. slijpen wanneer je het onderste dopje eraf haalt.

Door het gebruik van een nude kleurige lijn op je waterlijn lijkt je oogopslag een stuk frisser. Zonder lijken je ogen namelijk al snel wat vermoeider en wat rood maar door gebruik van een fijn lijntje creëer je al snel een natuurlijk en frisser effect en lijkt je oogopslag ook nog is groter! Magic!

3Hieronder een swatch van het potlood, zoals je kunt zien is het een mooie lichte nude kleur die heel natuurlijk lijkt.

4

Hieronder zie je het effect zonder en met een lijntje highlighter:

oogopslag En natuurlijk nog een foto van hoe het er van veraf uitziet. Waterige ogen en niet de ideale dag om het product te testen maar je kunt zien dat het er toch wat frisser uitziet, ondanks mijn enorme verkoudheid.

oogopslag2

Kortom een super product wat eigenlijk een must is voor iedere make-up gebruiker. Het is een product wat makkelijk in gebruik is en net een beetje extra geeft wat toch een groot verschil maakt. Een product die je makkelijk onderweg kunt meenemen en kunt bijwerken de hele dag wanneer het nodig is. Ik zal hem je zeker aanraden!

De Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen van Catrice en kost €2,89.
Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van de highlighter pen? Heb je er ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram