Catrice – Infinite Shine Lipgloss ♥ 150 Pink Twice

Catrice – Infinite Shine Lipgloss ♥ 150 Pink Twice

c1Catrice heeft een aantal prachtige lipproducten in haar assortiment en de Infinite Shine lipgloss vind ik er altijd uit knallen. De kleuren zijn spreken, glanzend en aantrekkelijk om je lippen mee in te kleuren.

Ik heb er al een aantal van in mijn stash maar de knal kleur Pink Twice ontbrak nog. Deze zat in het Catrice pakketje wat ik kocht bij de Trekpleister en vandaag wil ik je hem laten zien.

c2Pink Twice nr. 150 is een echte knal kleur die je moet durven om op je lippen te dragen. Als je hem in de huls ziet staan geeft hij bijna licht door de knallende roze/paarse kleur. Hij is te vergelijken met nog een knal kleur van Catrice uit de Made to Stay Smoothing Lip Polish collectie, de MissionPINK possible.

c3De lipgloss zelf en de verpakking ziet er goed uit, de kleur belooft een uitstekend pigment. De applicator is dun, small maar fijn. Prima om je lippen mee in te kleuren.

c4Hieronder het resultaat op mijn hand.

c5Hieronder het resultaat op mijn lippen.

c6Ik was al te spreken over de kwaliteit van deze lipproducten van Catrice. Een lipgloss voelt al snel veel te veel aanwezig op de lippen maar de Infinite Shine Lipgloss plakt niet. Je voelt hem wel zitten maar voor mij niet storend. De kleur is mooi en blijft verrassend goed en lang zitten. Het is een heftige kleur die ik niet dagelijks op mijn lippen zal smeren maar voor een feestje vind ik hem tof!

c7Verkrijgbaar in 13 verschillende tinten voor €2,99 per stuk bij Het kruidvat en Trekpleister.

Heb jij ervaring met de Shine Lipgloss van Catrice?
Wat vind jij van heftige kleuren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram