Catrice Haute Future – Holographic Flakes Topcoat!

Catrice Haute Future – Holographic Flakes Topcoat!

catrice1De nieuwe limited edition Haute Future van Catrice ligt in de schappen en mijn oog viel op de prachtige topcoat om mee te nemen en te testen.

De rest van de collectie zag er leuk uit maar sprak mij eigenlijk niet zoveel aan, vandaar mijn keuze om alleen te gaan van de topcoat. Kijk mee!

catrice2Het gaat om de holographic Flakes Topcoat genaamd C01 Holi is the new Yolo, een flesje gevuld met prachtige parelmoer glimmers. De uitstraling van het flesje met de zilveren verpakking en de paarse tekst erop vind ik zelf heel tof.

catrice3Een topcoat kun je zowel gebruiken om alleen je nagels mee te voorzien maar kan je ook (zoals de naam aangeeft) gebruiken over een andere kleur nagellak heen voor een mooi effect.

catrice4Ik heb de topcoat getest op mijn swatch wiel om je een indruk te geven van de flakes in de flesje. Hieronder het resultaat van alleen de topcoat. Persoonlijk vind ik het heel erg mooi eruit zien.

catrice5En om je een idee te geven het resultaat van de topcoat over een basis lak heen. Ik heb een laagje van de topcoat aangebracht. Bij de blauwe kleur vind ik het resultaat heel leuk, bij de oranje kleur wat minder.
topcoat

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van deze topcoat?
Heb jij iets gekocht uit deze collectie?


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram