Catrice Glamour Doll Mascara ♥

Catrice Glamour Doll Mascara ♥

mc1Het was alweer een tijdje geleden dat ik een mascara ging testen voor de site en dat kwam vooral omdat ik zelf erg tevreden ben met de mascara van MUA die ik al een tijdje gebruik.

Toch heb ik dan vandaag eindelijk weer een review van jullie van een mascara en dit keer van Catrice, de Glamour Doll! Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

mc2De paarse huls en de vormen erin vind ik zelf erg leuk, deze mascara straalt meer uit dan de mascara die naast deze in het schap ligt waardoor het dus aantrekkelijk is. Het gaat om een Glamour Doll mascara die je wimpers zouden laten krullen en volume geven. Ook staat er aangegeven dat het gaat om een Ultra black variant.

mc3Hieronder zie je het borsteltje, zoals je ziet zit er ook een lichte buiging in de borstel. Verder is die redelijk flexibel en heeft rubberen haartjes.

m12Ik heb 1 laagje mascara aangebracht op mijn wimpers en hieronder op de foto kun je zien dat het mijn wimpers licht verlengen maar er wel een beetje een zooitje van maakt om het zo maar te beschrijven.
mascara

mascara0

mascara2Het effect is in het begin best goed, mijn wimpers krijgen volume en worden verlengt maar ik vind zelf dat het wat rommelig en sprietig is (dit ligt aan mijn dunne wimpers vooral). Een nadeel van deze mascara is vooral dat een paar uur later de mascara wat los begint te laten en lijkt het alsof je haast niks meer op hebt. Niet echt wat we willen zien dus. Helaas!

De Glamour Doll mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99

Welke mascara gebruik jij op dit moment?
Heb jij ervaring met een mascara van Catrice?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram