Catrice Celtica ♥ Sheer Lip Colour – Pinkadoxa

Catrice Celtica ♥ Sheer Lip Colour – Pinkadoxa

catrice1In de nieuwe LE collectie van Catrice viel mijn oog op de Pinkadoxa Sheer Lipstick. Toevallig moest ik gisteren een bezoekje brengen bij het Kruidvat en zag ik dat de nieuwe collectie al in de schappen stond…

Ik greep natuurlijk direct naar de kleur die ik wou hebben en zag hoe geweldig de kleur eruit zag, helaas toen ik hem beter ging bekijken werd ik toch wel een beetje teleurgesteld. Ook al is het een Sheer Lip colour, ik had er toch iets meer van verwacht. Kijk mee naar mijn review!

catrice2De collectie zelf ziet er qua vormgeving stijlvol uit, de huls en verpakking zijn matte zilver en hebben een lief patroontje erop. De Sheer Lip Colours zijn verkrijgbaar in 3 tinten:

C01 Pinkadoxa
C02 Love, Peach & Harmony
C03 Celtic by Nature

Al in het persbericht las ik dat de sheer lips vooral de lippen zacht maken en een glansje achterlaten met een subtiele kleur.

catrice3De stick zelf heeft echt een prachtige kleur en echt een kleur waar ik over kan dromen, hij is warm koraal en ziet er gel-achtig uit.

catrice4Hieronder de swatch van het product op mijn hand. Zoals je kunt zien is de subtiele kleur bijna tot niet aanwezig…

catrice5En het resultaat op mijn lippen. Op de kleine foto heb ik 1 laagje aangebracht, op de grote foto 2 laagjes. Ik denk niet dat het echt de bedoeling is om een dikke laag op de lippen te smeren omdat het er echt op blijft liggen wat er voor zorgt dat het er niet heel netjes uitziet.

1Ik wist dat het niet ging over een prachtige lipstick met een intense kleur maar een sheer die voor een glans zorgt en zachte lippen, toch had ik er meer verwacht. Het is een prachtige kleur en die is helaas niet terug te zien. Nu vraag ik mij ook zeker af welke je van de 3 ook koopt, volgens mij zijn ze alle 3 hetzelfde. Wel vind ik dat hij de lippen daadwerkelijk zijdezacht maakt! catrice8

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,99

Wat vind jij van dit product?
Heb jij al iets van de collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram