Catrice Celtica ♥ Multicolour Highlighter

Catrice Celtica ♥ Multicolour Highlighter

h1Naast de Sheer Lipstick die ik je gisteren liet zien kocht ik ook de Multicolour Higlighter van de Celtica colectie van Catrice. Highligther producten gebruik ik iedere dag dus ik nam graag deze variant mee naar huis om te testen!

Aan de uitstraling van de Highligther zal het zeker niet liggen en ook niet van de rest van de producten uit de Celtica lijn. Het doosje is van zilver met binnenin een handige spiegel.

h2De Highligther is verkrijgbaar in 1 variant, de C01 – Far and Beyond. Deze multi colour is voorzien van maar liefst 4 tinten in een doosje, als je alle kleuren samen pakt met je kwast krijg je een mooie, subtiele glans die je kunt gebruiken als highlighter.

h3

h4

Hieronder het resultaat op mijn hand, zoals je kunt zien is hij vrij neutraal zonder shimmers. Er ontstaat een mooie neutrale glans waar ik wel fan van ben. Ik had verwacht dat hij veel poederige zou zijn,maar dat valt mij zeker mee. In het persbericht las ik dat de poeder een parelmoer achtige glans geeft en daar sluit ik mij bij aan.

c1

Hieronder zie je het resultaat op mijn jukbenen. ik heb het licht aangebracht met mijn vinger topper en het effect vind ik mooi. Op de kleine foto zie je vooral het effect wanneer er licht op schijnt, je ziet het duidelijk ophelderen.

c2Ik vind dit product van Catrice zeker leuk en zal het er vaker bij pakken en gebruiken. Ook de spiegel in de highligther vind ik een pluspunt omdat ik hem dan ook onderweg mee kan nemen. Het effect is vrij naturel waar ik zelf erg van hou. Laat ik het zo zeggen, ik had erger verwacht na het testen van de lip sheer, maar vind het product zeker leuk en fijn om te gebruiken!

h5Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €5,59

Wat vind jij van dit product van Catrice?
Koop je liever Catrice of essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram