Catrice ♥ Viennart Powder Blush & Shimmer Lip Colour

Catrice ♥ Viennart Powder Blush & Shimmer Lip Colour

c1

Sinds deze week ligt de nieuwe Limited Edition, ‘Viennart’ van Catrice in de schappen. 

Toen ik een aantal maanden terug de collectie in mijn mailbox kreeg vond ik de producten er leuk uitzien maar had ik niet echt een item die ik zou gaan halen. Tot ik gisteren in het schap de blush zag liggen en de lipstick in de kleur nude. Ik nam ze mee en vandaag review ik ze voor jullie. Kijk mee!

c2

Powder Blush C01 Floral OrnARTment

In het persbericht leek de blush een beetje te oranje maar n de winkel kwam ik er achter dat het gaat om een mooie warme roze kleur met een perzik tint erdoorheen. Hij sprak mij gelijk aan en het printje die erin zit verwerkt maakt hem helemaal af.c3

c4

c5

De swatches van de blush. Een oud roze kleur en een zachte perzik/roze tint.

c6

Het resultaat op mijn wangen. De twee kleuren samen gebruikt geeft een gezonde glans.

c7Verkrijgbaar voor €3,99

Lipstick c01 Nude Nouveau

In totaal zijn er drie lipsticks verkrijgbaar in deze limited edition collectie. Naast een warme abrikoos kleur, en een warme bordeaux is er ook de nude variant die mij het meest aansprak.

c8

c0

c10

De swatch van de lipstick. Zoals je kunt zien komen de gouden shimmers goed terug op de swatch.

c9

Het resultaat op mijn lippen. De lipstick voelt goed aan maar is niet heel bijzonder. Het geeft vooral een mooie glim!

c11

Verkrijgbaar voor €3,99

In het geheel ben ik best tevreden met de producten die ik heb uitgezocht. De blush vind ik super en net als het patroontje vind ik de kleur op mijn huid ook erg mooi. De lipstick is niet zo heel bijzonder maar voelt lekker aan en heeft best een mooi glansje!

Wat vind jij van deze producten?
Heb jij al iets gekocht uit deze collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram