Catrice ♥ Be Natural lipstick!

Catrice ♥ Be Natural lipstick!

catrice1Een echte neutrale ‘nude’ lipstick had ik nog niet eerder getest. Licht bruin, zachte roze en transparante lipgloss dat kende ik wel maar een echte lichte lipstick was nieuw.

Ik kwam in het schap van Catrice bij de Ultimate Colour lipsticks de kleur, Be Naturel Nr.010 tegen en deze is heel naturel, huidskleur achtig. Ik was benieuwd hoe deze kleur op mijn lippen zouden staan en nam hem mee!

catrice2De lipstick is in de kleur ‘beige/huidskleur’ een beetje wennen maar misschien is het heel mooi? Ik ben ieder geval een grote van van de Ultimate Lipsticks van Catrice, de kwaliteit vind ik erg goed en de keuze uit de kleuren ook in het assortiment is ook uitgebreid. Er zijn nu ook nieuwe lipsticks verkrijgbaar bij de grote schappen van Catrice waar ik ook erg benieuwd naar ben.

catrice3De swatch van deze lipstick:

catrice4Hieronder het resultaat op mijn lippen.

caticelipstick2De kleur is wennen. Ik vind hem niet direct lelijk maar ook niet waarvan ik denk deze ga ik vaak opdoen. Gisteren heb ik hem de hele dag gedragen en kreeg er wel complimenten over maar ik denk dat ik er zelf nog een beetje aan moet wennen. De lipstick zelf voelt zoals ik gewend ben van Catrice weer fijn op de lippen en de kleur komt goed overheen met de swatch! Voor af en toen misschien wel leuk om te dragen?!

catrice10Verkrijgbaar bij het Kruidvat in het Catrice schap voor €3,99

Wat vind jij van deze lipkleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram