Casual en stijlvol in de winter!

Casual en stijlvol in de winter!

Als we de verwachtingen mogen geloven komen de koude temperaturen langzaam ons landje binnen waaien en is het voor je het weet weer volop winter! De afgelopen tijd heb ik al een aantal artikelen gemaakt om je winter garderobe helemaal klaar te maken en vandaag heb ik nieuwe tips voor je op lekker casual maar toch stijlvol de winterse dag door te komen.

In de winter ben je namelijk vooral bezig met het zo warm mogelijk aankleden en kan het soms zijn dat die veel te grote winterjas je doet laten lijken op een wandelende suikerspin. Heel comfortabel maar misschien niet zo aantrekkelijk. Daarom heb ik een aantal items voor je bij elkaar gezocht dat jij deze winter lekker casual warm gekleed kunt zijn, maar dan wel een tikkeltje stijlvol. Van mooie tijdloze Chelsea boots tot aan de perfecte jeans. Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Ik heb het al vaker geschreven dat Chelsea boots een onmisbaar item is in je garderobe. Het zijn de perfecte schoenen om mee te combineren en daarnaast zijn ze ook nog is ideaal voor welke weersomstandigheden dan ook. Een paar zwarte Chelsea boots (nr.1) kunnen dan ook rechtstreeks bovenaan je wishlist want je zult zien dat het altijd de redder in nood is als jij even geen idee hebt hoe jij je outfit moet afmaken. Gecombineerd met een heerlijke comfy gebreide trui jurk, een vlotte jeans of onder een chique rok, Chelsea boots kunnen altijd!

Nog een must die je in je kast moet hebben liggen is een mooie tijdloze jeans die in elk seizoen het goed doet. Als aanrader zou ik dan gaan voor een mooie basic blauwe jeans. Dit is perfect om met elke stof en kleur te combineren en verveeld nooit. Ik ben zelf heel erg fan van hoge modellen en dan het liefst nog de mommy jeans (nr. 6).

Zelf ben ik echt een koukleum en daarom ben ik zelf een grote liefhebber van truien. Gelukkig zijn de truien tegenwoordig zo leuk dat je er bij iedere afspraak mee wegkomt. Een ander fashion item waar ik in het najaar en de winter heel fan van ben zijn coltruien. Ik heb er een aantal in mijn kast liggen en deze komen zo vaak van pas. Een zwarte coltrui is echt een must omdat je dit ook helemaal kunt afstyen met een mooie blazer. Maar een coltrui in een hip kleurtje of pastelkleur (nr. 2) is toch ideaal om je stijlvolle look lekker comfy te maken!

Uggs zijn weer terug van weggeweest en blijven natuurlijk de meest comfy schoenen om op te laten. Je moet er van houden en ik geloof maar al te graag dat er genoeg mensen een afschuw in hebben. Uggs combineer met een mooie jeans, een gebreide trui erboven is toch hartstikke leuk?

Als laatste nog even een super belangrijk item maar altijd wel lastig om te shoppen (al zeg ik het zelf), namelijk de winterjas. Het is een item die vaak wat meer kost dan de rest in je kast en eentje die je liever niet ieder jaar opnieuw wilt kopen. Ik kijk zelf altijd of een jas echt tijdloos is en niet snel gaat vervelen. Het moet een jas zijn die mij op de koude dagen naar mijn bestemming brengt maar ook nog een beetje hip oogt. Ik vind zelf vooral een lange gewatteerde jas (nr. 7) dan een echte must. Het liefst in beige of zwart zodat dit met al je outfits goed te combineren valt. Het zijn daarnaast ook heerlijke jassen om in weg te kruipen!


Wat vind jij van de bovenstaande items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram