Cadeautjes van Buiten de Lijntjes!

Cadeautjes van Buiten de Lijntjes!

1

Vandaag wil ik jullie alvast kennis maken met een onwijs leuke webshop, namelijk Buitendelijntjes.com. Ik ben werkelijk verkocht aan het assortiment vol met onwijs leuke spulletjes maar ook de manier hoe het bij je thuis wordt bezorgd is al een reden om er wat te bestellen…

Ik heb een pakketje ontvangen met oa. stempels. Ziet ziet tegenwoordig steeds vaker creatievelingen aan de slag met zulke spullen om de leuke DIY te maken voor in huis, of om je eigen cadeautjes voor anderen net wat extra’s te geven. Ik heb zelf al enkele ideeën wat ik met de stempels ga doen zodat ik een leuke DIY voor jullie kan maken maar het zover is wil ik je alvast kennis laten met een klein stukje Buiten de lijntje. Kijk mee!

2

Ik heb gekozen voor 2 soorten stempels van een lief schattig hondje + strikje, en 2 verschillende uiltjes. Je ontvangt stempels in een leuke verpakking wat ervoor zorgt dat het ook onwijs leuk is om aan iemand cadeau te doen. Op de verpakking staat de stempel afgebeeld.

3

Daarnaast heb ik er ook een inkt plaatje bij om de stempels natuurlijk de kunnen gebruiken. Het leuke aan dit inkt is dat je het overal op kunt stempelen. Van papier tot aan hout, van glas tot kleding. Hoe tof?

4

6

Om je alvast een idee te geven hoe de kwaliteit is van de stempels. Zowel hierboven als hieronder kun je de afbeelding zien op een papiertje die ik ermee heb gemaakt. Kijk hoe schattig? Dit is toch hartstikke leuk om mee te knutselen?

7Dit was het voor nu, ik ga ermee aan de slag om een leuke DIY voor jullie te maken en ik raad je ook zeker aan om alvast een kijkje te nemen in deze leuke webshop. Ze verkopen super toffe kaarten, cadeautjes, boekjes, tape, posters echt van alles en zeker het kijken waard.

Neem snel een kijkje in Buitendelijntjes.com

Heb jij wel is stempels gebruikt?
Was je al bekend met de webshop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram