Cadeautjes – The Body Shop


Vanmiddag kreeg ik een heel lief cadeautje van mijn vriend!

Omdat hij freelancer is en werkt voor een reclame bureau en ik een klein dingetje meegeholpen heb kreeg ik als dank een cadeautje van the body shop! Hartstikke lief natuurlijk, kijk snel wat het is..Ik heb een heerlijke body butter gekregen ‘shea body butter’

Het is goede butter voor de droge huid, dus altijd handig als de koude dagen er weer aan komen, ik vind hem heerlijk ruiken, de meeste bodybutters die ik heb zijn vrij zoet maar deze ruikt gewoon heel zacht.


Verder kreeg ik een kam ‘Detangling Gomb‘ (anti klit kam) speciaal voor onder de douche of naar het douche, het is van hout en heeft grove punten. Aangezien ik soms echt lang bezig met om mijn krullend haar uit de knoop te krijgen wat echt pijn doet, is deze kam heel handig deze zorgt er namelijk door dat er geen klitten in komen, en zelfs heb ik er gehoord dat je haar er gezonder door wordt en dat het gaat glanzen, dus ik ben benieuwd
2 hele lieve cadeautjes dus waar ik heel blij mee ben!
Ook zat er nog een foldertje bij over een nieuw product van the body shop, namelijk huidverzorging op basis van zeewier. Ik ben er heel erg benieuwd wat dat precies is dus ik ga dat even doorlezen en daar kom nog een artikel over!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram