Cadeautjes met een knipoog!

Cadeautjes met een knipoog!

December staat natuurlijk geheel in het teken van de feestmaand. Een maand vol gezelligheid, glinsterende lampjes, heerlijk eten en als je je het afgelopen jaar een beetje hebt gedragen, een boom met daaronder cadeautjes!

Kerst vind ik een hele gezellige tijd en dat komt vooral de door verlichting. Ik heb nooit problemen gehad met dat het snel donker wordt, omdat ik heel erg kan genieten van de knusheid die het met zich meebrengt. Maar ook vind ik december erg leuk om zijn cadeautjes natuurlijk. Cadeautjes geven vind ik altijd een feestje om te doen maar ik heb er ook wel een handje van om rond deze tijd mezelf ook wat meer te verwennen met wat leuks. De winkels liggen niet voor niks vol met mooie dingen en dat is soms moeilijk te omzeilen.

Om voor een ander een cadeautje te kopen blijft natuurlijk soms lastig. Wat ik zelf vaak hoor in mijn omgeving is dat wanneer iemand iets wil of nodig heeft, die persoon het zelf al snel koopt. En hoe ouder je wordt, hoe lastiger ervaar ik zelf. Je kunt altijd terugvallen op het vertrouwde waar je ieder jaar mee aan komt maar je kunt ook iets een andere kant op gaan en op zoek te gaan naar cadeautjes met een knipoog!Voor die ene vrijgezelle vriend(in)!

Vier je kerst met je vrienden dan kan je natuurlijk lekker gek doen met een cadeautje. Je kunt het mandje met alcoholische drankjes dit jaar omtoveren tot een mandje met de ideale producten voor een vrijgezel. Een mandje gevuld met bijvoorbeeld verschillende condooms wat natuurlijk super belangrijk is en altijd wel van pas komt. Maar ook met daarin een seksspeeltje of wat overigs ook heel goed kan voor een diegene met een relatie. Tegenwoordig heb je ook allerlei grappige boekjes met leuke vragen voor tijdens een date of wat dacht je van een spelletje. Zo kun je best een leuke mand vullen! Wil je het cadeautje nog iets ‘serieuzer’ maken, dan is het ook leuk om voor een vrouw een mooi setje lingerie erbij te doen of een mooie cadeaubon dat ze zelf iets moois kan uitzoeken!


Hilarische sokken!

Sokken is al een eeuwenoud cadeautje wat ieder jaar wel weer onder de kerstboom te vinden is. Want zeg nou zelf, sokken komen altijd van pas bij iedereen. En meestal wel je vader die een extra paar nodig heeft want de tenen beginnen er aan alle kanten uit te steken. Je hebt ze vast wel een en keertje gezien, van die sokken met leuke illustraties erop van bijvoorbeeld eten. Maar wist je dat je ook sokken kunt laten bedrukken met iemand gezicht erop. Hoe hilarisch is dat!


Bron Unsplash – Gabrielle Henderson

Een aandenken!

Om nog even bij het bedrukken van producten te blijven. Om helemaal de show te stelen met je cadeautje, verdiep je er is in wat je allemaal wel niet kunt laten bedrukken. Geef je beste vriend(in) bijvoorbeeld een kussen met daarop jouw gezicht of helemaal erg, een dekbedovertrek. Je kunt het niet bedenken of het is wel te laten bedrukken en dat is natuurlijk ideaal als je een cadeautje wilt geven als aandenken aan de gezellige avond! 


Bron Unsplash @freestocks

Heb jij wel eens een cadeautje gekregen met een ‘knipoog’?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram