Cadeautip | Gepersonaliseerde Starbucks beker!

Cadeautip | Gepersonaliseerde Starbucks beker!

Last Minut nog opzoek naar een perfect cadeau? Dan moet je echt even dit artikel bekijken waarin ik een super toffe gepersonaliseerde Starbucks laat zien.

Ik heb een grote liefde voor Starbucks en ook voor mokken en bekers. Ik weet niet waarom maar als ik wat te drinken pak wil ik dat het liefst gewoon in een leuke mok of beker. Nu heb ik een redelijk grote verzameling mokken maar ik heb er nu een bij die echt helemaal geweldig is. Benieuwd? Kijk mee!

mok1

Het gaat om een reisbeker met de bekende opdruk van Starbucks erop die je vast wel een keertje hebt gezien. Maar deze opdruk is niet zomaar een maar, eentje waarop je je naam kunt zetten. Je kunt namelijk deze Starbucks reisbeker helemaal personaliseren. Ideaal om iemand mee te verassen dacht ik zo!

Wat kan je kiezen:

 • Natuurlijk de naam die je erop wilt hebben. Maar hou er rekening meer dat er maximaal 10 letter op kunnen.
 • Ook de kleur van de rand kan je aanpassen. Ik koos voor goud maar naast goud heb je ook groen, zwart, fuchsia en licht roze.
 • Als laatste kan je ook je favoriete drank kiezen. Bij mij staat er coffee maar je hebt nog veel meer keuze!

mok2

De beker zelf is gemaakt van kunststof en ook nog eens milieuvriendelijk vanwege het hergebruik van de beker. Daarnaast is er ook nog is een leuke samenwerking met Starbucks zelf,  Starbucks Nederland zorgt er namelijk voor dat jij met deze beker €0,30 korting krijgt bij alle Starbucks filialen in Nederland. Dit kun je zo vaak laten doen als je wilt, als je het maar in je reisbeker laat vullen. Hoe tof is dat?

mok3

Ik ben echt helemaal fan van deze beker geworden, het is zo tof om je eigen gepersonaliseerde beker te hebben! De kleuren groen met goud vind ik een toffe combinatie en past ook helemaal bij deze tijd van het jaar. Ik denk dat het een beker is waar ik heel veel plezier mee ga hebben en waar ik veel lekkere drankjes uit ga drinken de komende tijd!

mok

De gepersonaliseerde Starbucks reisbeker is verkrijgbaar voor €13,95 bij imafashionlover.com

Wat vind jij van deze beker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 22 december 2015 / 22:27

  Dit is zo’n leuke beker! Ik weet dat mijn vriend hem voor mij heeft besteld, ik wilde hem zo graag. x

 2. 21 december 2015 / 23:48

  Een heel leuk idee!! Maar ik vind het toch wel duur voor een beker

 3. 21 december 2015 / 10:22

  Leuke beker! Helaas woon ik in België haha, geen korting voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram