Cadeautip! De werking van edelstenen!

Cadeautip! De werking van edelstenen!

De afgelopen tijd ben ik open gaan staan voor de werking achter edelstenen. Ik vind natuurproducten prachtig maar als er ook nog een speciale betekenis achter zit dan ben ik al snel helemaal enthousiast.

Een tijdje geleden toen mijn moeder jarig was wist ik niet zo goed wat ik haar moest geven, ze heeft alles en ik wou niet weer aankomen met een standaard cadeautje. Ik kwam toen op het idee om edelstenen cadeau te geven. Dit met een achterliggende gedachten erbij, namelijk de werking die edelstenen hebben.

Mijn moeder heeft namelijk qua gezondheid best een aantal vervelende dingen en toen ik mij ging verdiepen in edelstenen kwam ik erachter dat er een aantal stenen zijn die kunnen bijdragen aan je gezondheid. Ik heb haar toen een setje bijpassende edelstenen cadeau gedaan die ze op haar nachtkastje heeft liggen.

Doordat ik mij er zo ben ik gaan verdiepen ben ik het heel erg gaan waarderen. Naast de achterliggende werking zijn de edelstenen ook prachtig in je interieur. Nu vind ik het een heel mooi product om cadeau te doen aan mensen, maar zo heb ik zelf ook een prachtig setje cadeau gekregen die passen bij mij.

Van sterrenbeeld ben ik namelijk een Steenbok en ook per Sterrenbeeld zijn er edelstenen verkrijgbaar. Ik heb als geboortesteen Steenbok maar liefst 4 prachtige edelstenen ontvangen. Namelijk de Aragoniet (bruin), die werkt tegen stress en onrustige momenten. De Bergkristal (wit), die zorgt dat je lichaam in balans is. De Hematoide Kwarts (roze) die zorgt voor doorzettingsvermogen en overlevingsdrang om je doelen te bereiken. Daarnaast heeft hij ook een positieve werking op je hart en bloedsomloop en werkt tegen vermoeidheid en menstruatieklachten. Als laatste de prachtige Aragoniet roosje (bruin) die helpt je te aarden en zorgt voor rust in je hoofd. Deze steen is vooral erg geschikt voor gevoelige mensen die wel wat echte vrolijkheid kunnen gebruiken.

De 3 andere stenen zijn een Scoleciet, (wit) die rustgevend en kalmerend werkt en kan bijdragen op stressvolle momenten. Een groene Aventurijn, (groen) die zorgt voor een positief gevoel en zelfverzekerdheid over je keuzes. En als laatste een Boomagaat, (groen/wit) die zorgt voor rust en kalmte in je hoofd.

Alle 5 de stenen vind ik werkelijk prachtig. Ik heb ze liggen op mijn nachtkastje en ik vind het een feestje om ernaar te kijken. Zo bij elkaar als setje maakt het helemaal een prachtig tafereel maar ook de stenen los zijn perfect.

Ik vind het een ware tip om edelstenen als cadeautip mee te nemen. Het is niet alleen een keer wat anders om iemand mee te verrassen, het heeft een prachtige betekenis en je kunt per persoon een mooie set maken. Passend bij het interieur of bij de gewenste werkingen. Van witte edelstenen tot prachtige ruwe edelstenen, er is zoveel keuze. Bovenstaande stenen zijn allemaal afkomstig uit de webshop van Fresh Spirits.


Wat vind jij van bovenstaande stenen?
Ben jij bekend met de werking van edelstenen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram