Bye Bye Eye Make-up Remover van HEMA!

Bye Bye Eye Make-up Remover van HEMA!

hema1Bij mijn zus op haar blog zag ik een artikel over nieuwe reinigingsproducten van de HEMA. Zo schreef zij een artikel over de Bye Bye Eye Make-up Remover 2 Phase Remover Lotion en een artikel over de Milk. Ik nam een kijkje in het schap en vond nog een andere variant.

Het gaat om de Bye Bye Eye Make-up Remover Oil die geschikt is voor alle soorten make-up en mild is voor je huid. Ik ben hem gaan testen en je kunt hieronder mijn ervaring lezen. Kijk mee!

HEMA heeft echt grote sprongen gemaakt als het gaat om de vormgeving van alle reinigingsproducten. Het ziet er fris, jong en aantrekkelijk uit en zeker niet verkeerd om is te proberen. De Bye bye eye remover is een olie en ik ben helemaal niet echt een fan van dit soort producten maar ik was benieuwd.

hema2

Als het gaat om reinigingsproducten van HEMA blijf ik altijd een kleine beetje extra voorzichtig, ik heb namelijk een keer een vreselijke en dan ook echt een vreselijke allergische reactie gehad in mijn gezicht van een oud product (niet meer verkrijgbaar) van HEMA wat mij zo ontzettend veel pijn heeft gedaan en dat heeft mij wel laten schrikken. Toch heb ik al weer veel producten getest en is het gelukkig niet meer voorgekomen, maar alert zijn is altijd verstandig!

hema3Dit doorzichtige flesje bevat 250 ml remover oil wat ik een goede hoeveelheid vind. Op de verpakking staat aangegeven dat de olie geschikt is om alle soorten make-up te verwijderen, zullen ze ook waterproof bedoelen? Ook staat er aangegeven dat het op een milde manier van je gezicht wordt gehaald wat zou moeten betekenen dat hij niet zou gaan irriteren op je huid. Ik ben hem gaan testen.

Hieronder de olie op mijn hand.

hema6Ik heb op allebei de ogen make-up aangebracht, mijn linkeroog met gewone mascara en op het andere oog waterproof mascara.

 

Watje met gewone mascara ✿ Watje met waterproof mascara

hema4

Conclusie: Het product werkt goed, de oogmake-up wordt moeiteloos van mijn ogen afgehaald en ook waterproof mascara blijft zeker niet zitten. Toch blijf ik olie altijd een beetje raar aanvoelen op mijn huid maar dat is persoonlijk. De werking van het product is zeker goed en zorgt ervoor dat je ogen goed gereinigd worden!

Verkrijgbaar op de beautyafdeling van HEMA voor €1,75

Gebruik jij een speciale oogreiniger naast je gezichtreinigers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram