Burt’s Bees – Tinted Lipbalm

Burt’s Bees – Tinted Lipbalm

1

Je kon hem al voorbij zien komen in mijn favoriete filmpje van april, de tinted lipbalm van het heerlijke lipverzorgings merk Burt’s Bees…

Helemaal vergeten lag hij in mijn la, nog nieuw in de verpakking en helemaal ongebruikt. Hoe dit heeft kunnen gebeuren? Geen flauw idee maar ik heb er in ieder geval een nieuwe favoriete lipbalm bij!

2

Burt’s  Bees staan bekend om het merk met de fijne lipproducten. Ontzettend verzorgend en ideaal om mee te sleuren. Al een tijd geleden kocht ik bij de Sephora de Burt’s Bees Tinted Lipbalm in de ‘Honeysuckle‘ versie.

De balm zit in een schattig kokertje als je hem koopt, dus denk niet als je hem koopt, wow wat een Jumbo Lipbalm heb ik nu toch gevonden, nee het is het kokertje waarin de smalle huls zit.

3

Naast de Honeysuckle is de balm in meerdere soorten verkrijgbaar. Welke dat precies zijn durf ik je niet te zeggen, wel weet ik dat er een mooie roze versie van is en nog een hele lichte nude!

De balm zorgt ervoor dat mijn lippen ontzettend zacht aanvoelen, een licht glansje achterlaat met een fijne geur. Hij is ideaal om mee te nemen gewoon omdat hij zo lekker small is, ik stop hem snel in mijn broekzak en merk gewoon dat ik hem sneller pak dan een andere lipbalm om even op te doen.

4

lip

5

Helaas is de Sephora er binnekort niet meer en op sommige plekken is die al helemaal weg. Mocht je in Utrecht wonen daar verkopen ze nog best veel producten van Burt’s Bees waaronder de Tinted Lipbalm met ook nog is een lekkere korting!

Mocht je producten van Burt’s Bees willen proberen en gaat het je niet meer lukken een Sephora te plunderen? Bij de Reformwinkel & ik dacht ook De Tuinen verkopen ze ook Burt’s Bees!

De kosten durf ik niet meer exact te zeggen maar de prijs zal liggen rond de 7 EUR!

Heb jij ervaring met Burt’s Bees?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram