Bumble and Bumble | SURF

Bumble and Bumble | SURF

2 jaar geleden ontdekte ik in Londen het merk Bumble and Bumble. Nu had ik hier al een aantal keer over gehoord via andere blogs maar zelf nog nooit geprobeerd. 

In Londen kon ik het dan ook niet laten om een aantal producten van Bumble and Bumble te kopen en deze te gebruiken. Sindsdien vind ik dit merk heelmaal geweldig!

1 CollageNu heb je helaas dit toffe merk niet in de Nederlandse schappen maar toch kan je ook Bumble and Bumble hier krijgen, namelijk via de webshop Barberstore.eu.

b1

Nu ontving ik van deze webshop een tof setje van Bumble and Bumble met daarin een aantal bekende klassiekers van dit merk. Ik kon niet wachten onder de douche te springen en mijn haar hier mee te verzorgen.

b2

In de set zitten 3 producten, een shampoo van 60ml  een conditioner van 60ml en nog een textuurspray van 50ml.

b3

b4

Surf Foam Wash Shampoo

Is een schoonmakend formule dat onzuiverheden uit het haar wast en het haar body geeft, zacht maakt en een “seabreezy” textuur geeft.

Allereerst de shampoo, het product waar je mee begint om je haar te verzorgen. Het zijn maar kleine flesjes dus ik pak extra weinig zodat ik lang met het product kan doen. Je hebt ook maar een beetje nodig om je haar helemaal te voorzien. Het product schuimt niet enorm maar voelt fijn aan. Mijn haar voelt wel een beetje als touw na gebruik en schreeuwt ook om een conditioner. De geur is fris en daarom ook lekker verkwikkend voor in de ochtend.

b5

Surf Creme Rine Conditioner

Deze lichtgewicht conditioner rinse geeft luchtige zachtheid en textuur.

Mijn haar voelt dus na gebruik van de shampoo een beetje stug en om er straks fijn met een borstel doorheen te kunnen is een conditioner een must. De conditioner is erg zacht qua structuur en laat ik 2 minuutjes inwerken. Daarna spoel ik het uit en is mijn haar ontzettend zacht. De geur aan dit product is fris maar minder dan de shampoo, hij is wat zachter qua geur.

b6

Surf Spray

Sexy, zoute, zongedroogde, door de wind gevormde zachtheid en textuur.

Om je haar weer helemaal in model te krijgen is natuurlijk een textuur product nodig. Na het wassen is het haar namelijk altijd ontzettend zacht en wil het vrijwel nooit in model. Het mooiste is om een beachy look te creëren en dat kan met deze spray die je haar iets stugger maakt waardoor je wat meer slag krijgt. Je merkt dat er een klein beetje product in zit maar je haar blijft toch wel zacht en vormbaar. De geur zelf vind ik wat minder, ik vind het lastig te omschrijven maar het is een beetje fris en zuur…

b7

Hieronder nog even de shampoo en de conditioner op mijn hand. Niet anders dan je normaal gewend bent van deze producten.

b8

Bumble and Bumble vind ik een leuk merk en ik ben blij dat ik deze 3 schatjes in de badkamer heb staan om te gebruiken. Mijn haar krijgt een lekkere opfrisbeurt na gebruik en voelt fijn aan. Voor het wassen en verzorgen heb je maar een klein drupje nodig, dat is voldoende.

De geuren zijn fris en daarom lekker om de dag mee te beginnen. De geur van de Surf Spray vind ik persoonlijk niet zo lekker maar dit merk je niet echt wanneer je het door je haar sprayt.

Deze Surf set is geschikt voor alle haartypes wel zitten er in de ingrediënten niet de mooiste en beste toevoegingen waardoor het voor sommige van jullie niet het ideale product zal zijn.

1 Collage

De Bumble and Bumble Surf Travel kit is verkrijgbaar voor €29,85
Bumble and Bumble is te bestellen via Barberstore.eu

Welke shampoo merk gebruik jij het liefst?
Wissel je vaak af qua merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 17 juli 2016 / 14:13

  Dit is zo’n leuk merk. Ik heb er al veel van gehoord en het goede nieuws dat hij in België binnenkort bij de ICI Paris XL verkrijgbaar is!

  • 18 juli 2016 / 09:31

   Oh wat super handig dat het daar in de ICI PARIS XL verkocht gaat worden, ideaal!!

 2. 14 juli 2016 / 14:26

  Komt goed uit. Mijn haar is echt heel droog de laatste tijd en kan wel een opfris beurtje gebruiken! Tof! 🙂

 3. 14 juli 2016 / 10:09

  Ik heb nog nooit van merk gehoord. De verpakkingen zien er wel echt super uit.

 4. Kim
  13 juli 2016 / 17:30

  Ik vind Bumble and Bumble ook erg leuk merk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram