Budget tips voor in de Kerstvakantie!

Budget tips voor in de Kerstvakantie!

kerst1De kerstvakantie komt er alweer bijna aan en dat betekent natuurlijk naast kerst en oud &nieuw zoveel mogelijk leuke dingen doen!

De een gaat op wintersport vakantie, de ander blijft lekker thuis en voor die gene die het bij huis opzoeken heb ik wat leuke (budget) tips bedacht die je deze Kerstvakantie misschien nog leuker maken!

Ga lekker budget koken met spulletjes van de Action

Zoals jullie waarschijnlijk weten maak ik vaak leuke DIY recepten die altijd lekker budget zijn. De leuke decoratie producten komen namelijk vooral van de Action vandaan en met die spullen kun je al zoveel leuks doen!

Leuke tips om te maken en die niet veel hoeven te kosten:

Schuimpjes/meringues
 Marshmallows voor in de choco
Koekjes
Cupcakes

m1

Bezoekje aan de Bioscoop

Wil je een avondje de deur uit, ga dan voor een avondje bios. Op dit moment draaien er allerlei bioscoop waardige films als je het mij vraagt en daarnaast is het ook nog is heel erg gezellig om met je vriend, je vriendin of je familie een avondje te ontspannen.

Leuke films op dit moment:

The Hunger Games 2
The Hobbit
 Soof

( bron Youtube)

Film avondje met je vriendinnen

Heeft de kerst je al genoeg gekost en komt daardoor een bezoekje aan de bios niet uit? Plan dan een gezellig filmavondje met je vriendinnen, wat lekker hapjes en (zelf gemaakte) maskertjes!

movie

Bezoek een kerstmarkt

Iets wat ik persoonlijk onwijs gezellig vind is een bezoekje brengen aan de kerstmarkt. Het is zo sfeervol en zo gezellig dat ik het ieder jaar weer leuk vind om te doen. Genieten van de beginnende kerst, de mooie lichtjes en warme choco. Ik zeg doen! Tegenwoordig is er in iedere stad of dorp wel een markt te vinden om te bezoeken.

kerst(Afbeeldingen bron Weheartit.com)

Dagje op pad met spoordeel via NS

Via de Spoordeelwinkel van NS kun je allerlei leuke treinaanbiedingen kopen voor een voordelig dagje op pad. Op dit moment heb je de leuke aanbieding voor een dagje Amsterdam incl. koffie en gebak en natuurlijk de trein voor €22,-. Naast deze aanbieding is er nog veel meer leuks te vinden, zo kun je ook voordelig naar het Wintercircus.

Heb jij zelf nog leuke tips die je wilt delen?
Heb jij al plannen voor in de kerstvakantie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram