Budget Tip – Wattenschijfjes houder Action!

Budget Tip – Wattenschijfjes houder Action!

Ik heb een hele leuke budget tip voor jullie, eigenlijk is het al een lange tijd te koop en waarschijnlijk weten de meeste dames er al van, want bij de Action verkopen ze al een lange tijd een handige wattenschijfjes houder…

Ik loop wel is door de Douglas heen en zie de prachtige opberg houders voor je make-up en tools. Persoonlijk vind ik ze wat aan de dure kant, wat jullie?  Ik was al een lange tijd op zoek naar een handige manier om mijn watjes op te bergen, diverse dingen heb ik geprobeerd, maar het handigste is natuurlijk een echte houder…

In de Action kom ik regelmatig, een heerlijke winkel als je opzoek bent naar leuke budget artikelen. Bij de make-up/ verzorging afdeling stond opeens een super handige wattenschijfjes houder. Natuurlijk super budget, het is al een poosje terug maar ik geloof dat ik 1,69 EUR heb betaald hiervoor.

Vorige week bracht ik weer een kijkje in de Action en zag dat het hele schap weer vol stond, dus tijd om er een artikel over te maken en het met jullie te delen.

Hij is wel is waar van plastic, maar in mijn ogen vind ik dat helemaal niet erg voor die prijs. Hij is makkelijk te vullen door de deksel en de watjes kun je er handig uithalen.

Wat vinden jullie? Vlieg jij zo naar de Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram