Budget tip – Eye Shadows by H&M nu 1 EUR

Budget tip – Eye Shadows by H&M nu 1 EUR

10

Afgelopen woensdag liep ik even door de stad te snuffelen tussen de Sale en viel mijn oog op de heerlijke korting bij de H&M waaronder deze 2 schattig oogschaduw palettes…

Al die prachtige cadeau sets van de kerst, leuke make-upjes & hebbedingentjes allemaal voor maar 1 EUR, ik kon het niet laten liggen en nam er een paar mee naar huis. Zelf ben ik helemaal niet bekend met de mak-up van H&M dus ik wist niet wat ik moest verwachten.

Normaal kosten de paletts 4,95 EUR dus voor 1 EUR kon ik ze dan ook echt niet laten liggen om is te proberen!

11

Ik kocht er 6, 3 palettes in de bruin tinten 2 voor mijzelf & 1 voor mijn moeder. Verder kocht ik nog 1 licht palette voor mijzelf en nog 1 paarse die ik aan mijn zus heb gegeven en in dit artikel niet gebruik!

Ontzettend handig, een leuke palette met daarop 4 mooie oogschaduw tinten. Altijd handig voor onderweg om je look nog even mooi bij te werken. Hieronder zie je het eerste palette die ik echt ontzettend mooi vind.

Biscotti Dreams

Dit palette heeft mooie donkere tinten + nog een mooie wit om mee te highlighten. De kleuren hebben een combi van donker paarse tinten en een mooie bruin!

12

Van links naar rechts de swatches

13

Voor 1 EUR is dit echt een koopje, het pigment is niet ontzettend hoog maar de kleuren geven toch wel een prachtig effect om zeker een mooie look mee te maken! Ik ben verliefd op het palette!

All This And Beauty 2

Dit palette bevat ontzettend mooie lichte tinten. Ook weer een witte om mee te highlighten, 2 zachte roze/lila tinten & nog een mooie grijs tint!

14

Van links naar rechts de swatches

15

Ook hier zie je weer dat de pigment niet hoog is maar hallo voor 1 EUR? Prachtige lichte tinten die je weer met een wat duurdere oogschaduw heel mooi kunt combineren!

Ik ben verkocht en raad je zeker aan mocht je bij de H&M in de buurt komen om even over de sale afdeling te lopen want wie weet liggen ze ook nog bij jou!

Wat vind jij van de H&M Eyeshadows? Ben je bekend met de make-up van H&M?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram