Budget Monday – Sale bij The Body Shop + mijn aankoopje!

Budget Monday – Sale bij The Body Shop + mijn aankoopje!

1

Afgelopen weekend ben ik wezen winkelen met mij vriend. Ook wou ik een kijkje nemen bij The Body shop omdat er een hoop kerst/feestdagen items in de sale stonden.

Ik had mijzelf wel voorgenomen om 1 ding te kiezen omdat ik nog een hoop producten heb om eerst op te maken. Ik koos de Ginger Sparkle Shower Gel  een limited edition om de heerlijke frisse geur en natuurlijk door het schattige peperkoek mannetje voorop.

2

Het gaat om een douche product met gemberextract en honing. Mijn vriend en een vriendin van mij vond deze direct ruiken naar de cola fles snoepjes en jawel, dat klopt inderdaad! Normaal kost deze grote fles van 250 ml €7,- in de sale liggen ze nu voor €3,50!

3Nu bracht ik een bezoekje aan de winkel waar je terecht kon voor een hoop afgeprijsde artikelen. Zo kon je voor helft van de prijs leuke cadeausets halen en fijne limited edtions maar woon je niet in de buurt van een The Body Shop winkel, dan kan je natuurlijk ook online shoppen.

Alle onderstaande items zijn verkrijgbaar online voor een zeer aangename prijs!

1

2

1

3

Heb jij al lekker geshopt in de Sale?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram