Budget Monday – PURE Lipgloss van Douglas

Budget Monday – PURE Lipgloss van Douglas

1Vandaag heb ik weer een leuke budget tip voor jullie namelijk de PURE Shiny Lipgloss van Douglas. Mijn oog viel direct op dit prachtige zalm kleurtje want zeg nou zelf, dit is toch de ideale kleur voor in de zomer? Juist ja de zomer en die is helaas alweer voorbij. Toch nam ik hem mee omdat hij natuurlijk ook perfect kan als nude kleurtje voor een dagelijkse make-up look in de herfst/winter…

PURE is voor mij nog onbekend, vroeger kocht ik bij de Douglas eigenmerk lipgloss maar PURE heb ik nooit eerder zien staan, waarschijnlijk is dit dan ook hun eigenmerk.

Het gaat eigenlijk om een simpele shiny lipgloss met niet teveel poes pas, maar vooral de kleur vind ik geweldig. Je moest is weten hoelang ik deze zomer opzoek was naar deze kleur. Het gaat om een zalm roze kleur met een kleine teint oranje erin. De lipgloss zelf heeft geen shimmers maar laat je lippen wel glimmen door de glans.

3Hieronder de swatch op mijn hand. Zoals je kunt zien komt de kleur uit erg overeen!

4En natuurlijk het resultaat op de lippen. De kleur is mooi basic en zacht roze. Ideaal voor een dagelijkse look.

LIPGLOSSDe kleur spreekt mij ontzettend aan alleen vind ik de lipgloss wel een beetje plakken wat natuurlijk tegenwoordig liever niet meer zien bij lipgloss. Toch zal ik hem dragen want hij is prachtig nude.

Je hebt deze PURE lipgloss al voor €1,95 per stuk bij de Douglas.
Verkrijgbaar ik meerdere kleuren.

Wat vind jij van dit naturelle zalm roze kleurtje? Heb jij ervaring met het PURE merk van Douglas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram