Budget Monday – MAX Lipsticks

Budget Monday – MAX Lipsticks

1Soms kom je make-up tegen die zo goedkoop zijn dat je haast niet veel durft te hopen. Bijvoorbeeld het merk MAX wat te koop is bij Action. Ontzettend goedkoop maar soms is het de vraag of het wat is. Nu heb ik de lipsticks gekocht om te proberen en ik ben werkelijk echt verrast!

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe lipsticks en het merk dat ik nog niet had geprobeerd was MAX. Voor €1,- koop je een setje van 2 lipsticks die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Ik ging voor de Hot Pink en de Fabulous Orange.

2

Deze lipsticks zien er qua verpakking niet zo bijzonder uit maar dat is geen probleem voor de €1,- die je ervoor betaald als het aan mij ligt. De huls is erg licht en het is wel een product waar je rustig mee moet omgaan wil je de huls niet breken. Mocht het gebeuren is dat natuurlijk ook nog niet z’n ramp.

De lipsticks bevatten daarnaast ook nog is vitamine E en Aloë Vera. Volgens de verpakking horen ze lang te blijven zitten en zorgen voor een goede dekking.

3

Hieronder zie je de swatchen en voor de prijs die je voor deze 2 lipsticks betaald is het echt ongelooflijk goed en sterk qua pigment. Ik ben enthousiast!

4

Fabulous Orange

Deze kleur trok erg mijn aandacht. Ik vind deze kleur namelijk bijzonder en hoe die er in de huls uitziet zo ziet hij er ook nog is uit op de lippen. Het is een donkere oranje kleur met een gouden glans.

5

Hot Pink

Roze lipsticks zijn gewoon geweldig en als je de lipstick al ziet heb je zin deze op te doen. Ook de kleur van deze lipstick ziet er net zo uit zoals je hem in de verpakking ziet. I like!

6

2 lipsticks die voor iedereen wel betaalbaar zijn en zeker leuk zijn als je opzoek bent naar lekker budget make-up. Die ook nog is goed zijn voor de lippen en Vitamine E en Aloë Vera bevatten. Daarnaast zien deze lipsticks er fantastisch uit op de lippen en die ook nog is niet getest worden op dieren. Kortom ik ben verkocht en vlieg het liefst direct weer naar de Action voor andere kleuren!

Dit setje van 2 lipsticks kost €0,99 bij de Action.

Wat vind jij van deze budget lipsticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram