Budget Monday – H&M Volume Mascara

Budget Monday – H&M Volume Mascara

hm1Vandaag heb ik voor jullie een laatste review over een H&M mascara, daarna zal ik een overzicht geven van alle 3 de mascara’s die ik heb getest zodat je in een handig overzichtje alle voor en nadelen  kunt lezen…

Dit keer is het weer een volume mascara in een knal paarse verpakking net als de Lip duo van H&M waar ik erg enthousiast over ben. Benieuwd of deze mascara net zo top is als de lip duo? Kijk dan snel verder!

hm2De verpakking is aantrekkelijk, lekker opvallend en ook deze mascara wordt weer verkocht in een kartonnen doosje wat ik persoonlijk toch wel leuk vind. De mascara zelf ik zwart met op de huls ‘volume mascara‘ groot aangegeven.

hm3Het borsteltje is natuurlijk wat dikker omdat het hier gaat om een mascara om volume mee te krijgen. Zelf heb ik liever een dunne maar ik denk dat deze nog wel gaat. Het borsteltje is voorzien van veel haartjes om veel volume te maken. Daarnaast staat erop de huls zelf van de mascara nog het een en ander over de ingrediënten die erin zitten.

hm4Hieronder het effect op mijn wimpers. Links op de foto geen mascara, rechts op de foto met 1 laagje mascara.

hm-mascaraIk ben niet heel fan van deze mascara als ik ze zo vergelijk met de andere 3 die ik heb getest. Hij doet zijn werk maar het is een moeilijk mascara om te gebruiken en niet een die je even snel erbij pakt. Het borsteltje vind ik best meevallen en zeker niet vervelend, ondanks dat hij wat aan de dikke kant is kan ik er prima mee overweg. Voor de prijs doet hij wat hij moet doen maar voor mijn eigen wimpers vind ik deze niet ideaal.

De H&M volume mascara is verkrijgbaar voor €2,95 op de cosmetica afdeling van H&M.

Heb jij ervaring met een mascara van H&M?
Welk mascara merk koop jij het liefst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram