Budget Monday – Gel oogschaduw Palette

Budget Monday – Gel oogschaduw Palette

1

Tijd voor een budget artikel op deze zonnige en vooral ook warme maandagmiddag. Ik ben vanochtend vroeg de stad in gegaan om opzoek te gaan naar een budget product die mij wel de moeite waard leek om er een artikel over te maken…

Zo kwam ik bij de OP=OP (voordeel winkel) het make-up schap tegen en viel mijn oog op dit magische gel palette vol met prachtige kleuren van het merk Saffron.

2

Het gaat om een Gel palette met maar liefst 24 mono oogschaduws gemengd met alle soorten kleuren, shimmers en glitters. Qua uitstraling sprak hij mij aan, maar ook de prijs was een goede reden om hem mee te nemen. Dit palette is door de gel structuur erg vloeibaar en daardoor makkelijk aan te brengen. Elke oogschaduw heeft een patroontje die weer bestaat uit een ander soort kleur en wanneer je de kleuren samen pakt, zorgt het voor een intense kleuren melange op je ogen.

Ik ben natuurlijk de kleuren gaan swatchen en zoals ik al dacht is de pigment door de gel echt sterk!

3

Bovenste rij

Zie de prachtige turquoise kleur!!

4

2de rij van boven

En ook de 2de rij van het palette heeft prachtige intense kleuren, bijvoorbeeld de koraal roze kleur, wauw!

5

3de rij van boven

Een palette met een rij vol groen gemengde kleuren en op het eind een prachtige blauw.

6

Onderste rij

De onderste rij bevat 2 witte shimmer oogschaduws en een prachtige paars/gouden kleur.

7

Zoals je op de swatches kunt zien is het echt een magisch effect wat je uit de oogschaduw haalt. Allemaal ontzettend gepigmenteerd en persoonlijk vind ik ze erg tof. Je kunt ze natuurlijk zo al direct gebruiken voor een mooie look maar volgens mij zijn ze als basis voor een compact oogschaduw ook ideaal.

8

Aan de budget palette heb je ieder geval een regenboog aan kleuren. Helaas wanneer je het palette gebruikt verdwijnt wel het prachtige patroontje maar de kleuren blijven wel allemaal in de zelfde sferen.

Verkrijgbaar bij de OP=OP voor €4,98. Ook verkrijgbaar in vierkanten oogschaduws van 24 stuks.

Wat vind jij van die magische budget palette?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. janny kaal
  15 november 2016 / 18:13

  het lijkt me wel heel mooi hoe bestel ik dit?

  • janny kaal
   17 november 2016 / 17:46

   hoe bestel ik dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram