Budget Monday – Kledinghangers van Fluweel!

Budget Monday – Kledinghangers van Fluweel!

action-tip

Vanochtend kon je al het make-up budget monday artikel op de site zien en vanmiddag heb ik nog een budget tip voor jullie die toevallig ook van de Action komt. Namelijk de zwarte kleding hangers met fluweel…

Ik hou ervan om alles netjes op orde te hebben en hou er ook van dat alles mooi gelijk is en bij elkaar past. In mijn kledingkast was het altijd een rommeltje en had ik weinig ruimte. Sinds kort heb ik een nieuwe kledingkast waar ik heel blij  mee ben en ben ik de Action in gedoken om allemaal dezelfde kleding hangers te halen zodat het er een stuk netter uitziet.

action-tip2De verkoopster was ze nog aan het uitpakken toen ik een maand geleden de Action bezocht en mijn oog viel op de zwarte kleding hangers met een fluweel laagje. Ik vond ze er niet alleen mooi uitzien, ook zijn ze ideaal omdat het fluweel ook als een anti-slip laag kan dienen. Je kent het probleem vast wel, van die mooie zijde blousejes die van de gladde kleding hangers glijden, persoonlijk vind ik dat ontzettend vervelend dus een kleding hanger met een stugge laag is ideaal.

action-tip3

De kleding hangers worden verkocht per pak van 10 stuks en zijn lekker dun. Ik heb er een stuk of 50 nu in mijn kast hangen en het zorgt echt voor een stijlvolle uitstraling. Dus naast dat ze lekker goedkoop zijn, handig en praktisch zijn ze ook nog is een mooie toevoeging in je kleding kast.

Een pak van 10 stuks kost €2,99 en is te vinden bij het woon/opberg gedeelte in de Action.

Wat vind jij van de kleding hangers van Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram