Budget Monday – essence XXXL Shine Lipgloss

Budget Monday – essence XXXL Shine Lipgloss

essence1Vanochtend kon je al terecht voor 2 leuke artikel op Fablouise, maar zoals jullie gewend zijn staat de maandag ook in het teken van een budget artikel. Dit keer heb ik 2 essence lip producten, de XXXL Shine Lipgloss op precies te zijn. Heerlijk betaalbaar en verkrijgbaar in veel kleurtjes…

Zoals ik aan de meeste reacties kan zien zijn er veel van jullie niet echt een liefhebber van lipgloss producten. Ik zelf moet zeggen dat ik ook meer van een lipstick hou dan van een lipgloss maar ik merk wel dat ze steeds beter, fijner en verbeterd zijn. Daarom probeer ik ze graag uit en helemaal als ze lekker betaalbaar zijn.

essence2Van de XXXL Shine collectie kocht ik 2 kleuren die mij wel leuk leuke voor het najaar, een mooie lichte paars kleur en een beetje een rode berry kleur.
15 True Love
022 Nude Kiss

Allebei ontzettend shinny zoals de naam al aangeeft, daarnaast bevat de lipgloss moisturising om je lippen te verzachten en te voeden en zijn ze niet plakkerig. Voor de Veganisten onder ons is het belangrijk om te weten dat de rode berry kleur, True Love Constains Carmine bevat. Dit staat aangeven op het stickertje op de dop.

essence3Hieronder de swatches van de gloss, allebei vind ik ze werkelijk prachtig.De licht paarse kleur is ontzettend nude en draagbaar voor een dagelijkse look, de berry kleur komt aardig rood over op swatch maar dat komt omdat ik meerdere lagen heb gebruikt.

essence4Hieronder het resultaat op mijn lippen en zoals je kunt zien is de True Love, het rode berry kleurtje een stuk minder fel dan op de swatch. Ik heb ook 1 laag gebruikt. De Nude Kiss vind ik super zacht en erg draagbaar net zoals de True love.

Links True Love – Rechts Nude Kisslipgloss-essence

De lipgloss van essence zijn leuk, ze plakken niet en shinnen doen ze zeker. Ben je een liefhebber van lipgloss dan zijn ze zeker aan te raden. Het voordeel aan een lipgloss wel is dat het makkelijk even op te doen is en natuurlijk ook weer er makkelijk is af te halen mocht het niet zitten.

De essence XXXL Shine Lipgloss is verkrijgbaar in meerdere kleuren voor €1,89 per stuk bij Kruidvat.

Heb jij ervaring met deze lipgloss van essence? Ben jij een lipgloss liefhebber?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram