Budget Monday – Catrice Matt About Pink (Of toch niet?)

Budget Monday – Catrice Matt About Pink (Of toch niet?)

catrice1In het schap van Catrice kwam ik een lipstick tegen die nieuw is in het assortiment, genaamd Matt About Pink. Ik zag de tester en vond de kleur er zo verrassend uitzien dat ik hem besloot mee te nemen en vandaag voor jullie te reviewen…

Het gaat om een matte lipstick in een koraal roze tint. Het viel mij alleen wel op dat de tester in de winkel een stuk roze van kleur was dan de kleur die ik meenam naar huis, deze heeft veel meer een rode/oranje gloed! In totaal zijn er maar liefst 16 verschillende Ultimate Colour lipsticks in het assortiment.

1De Ultimate Colour lipsticks van Catrice zitten in een simpele zwarte huls en zijn voor de prijs die je ervoor neerlegt erg goed gepigmenteerd. De Matt About Pink is dus een matte kleur lipstick in een kleurtje die ideaal past bij het voorjaar. Hieronder zie je de swatch op mijn hand.

catrice7Hieronder het resultaat op mijn lippen.

Je kunt zien dat de kleur zowel op mijn hand als op mijn lippen toch meer roze bevat dan de lipstick uitstraalt in de huls. Gelukkig maar want ik wou juist een koraal/roze kleur ipv. een koraal/rode.

catrice5

De lipstick blijft erg mooi en lang zitten, hij voelt totaal niet droog aan maar als boter op mijn lippen. Ik vind de kleur heel mooi voor het voorjaar en zeker ook voor de zomer.

Update: Het blijkt inderdaad dat mijn versie van Matt About Pink een stuk anders is dan hij hoort te zijn. Op het etiket staat Matt About Pink maar de kleur is heel anders. Z’n idee had ik al en daarom ga ik morgen terug naar het Kruidvat om te kijken met welke ik nu te maken heb en natuurlijk de ‘echte’ kopen!

De Ultimate Colour lipsticks zijn verkrijgbaar voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van Matt About Pink van Catrice?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram