Budget Monday – Party Lashes van Action!

Budget Monday – Party Lashes van Action!

wimper1Tijd voor een budget artikel op deze Budget Monday. Heb je binnenkort een feestje of vier jij straks weer een paar dagen Carnaval? Opgelet want Action heeft namelijk speciale Party Lashes!

Action verkoopt verschillende varianten met maar liefst 3 verschillende soorten, opvallende nepwimpers. Een beetje too much voor een doordeweekse dag maar voor een feestje als Carnaval natuurlijk helemaal geweldig. Ik heb een doosje gekocht om ze te reviewen! Kijk mee.

wimper2In dit setje zitten 3 feestelijke wimpers in rood, roze en oranje en een kleine tube met wimperlijm. Ik ben ze alle 3 gaan proberen maar WOW het is zo aanwezig op je ogen, dat is toch helemaal niet prettig?  Vooral de roze zijn echt te groot voor mij waardoor ik mijn ogen amper open kan houden. De rode en de oranje zijn een stukje fijner en zien er sierlijk uit!

wimper4De wimpers zijn te verwijderen van de verpakking met je vingers of een pincet. Op de achterkant van het doosje staat makkelijk uitlegt hoe je de wimpers kunt aanbrengen.

Het voordeel van deze grote, stevige wimpers is wel dat het makkelijk is aan te brengen, vergeleken neutrale wimpers.

wimper3Ik vind dat de wimpers erg goed in model blijven wanneer je een paar pogingen doet met aanbrengen (mocht het niet direct lukken). Ik vind ze erg sierlijk en tof maar wel teveel aanwezig op mijn ooglid waardoor ik er zelf snel aan irriteer.

Verkrijgbaar in meerdere varianten voor rond de €1,- bij Action!

Wat vind jij van deze opvallende party lashes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram