Budget Monday – Action Notitieboekje met uiltjes!

Budget Monday – Action Notitieboekje met uiltjes!

1Notitieboekjes komen altijd van pas, of je nou nog op school zit en je huiswerk erin maakt, graag gedichten schrijft of liever elke dag een TO DO lijstje wilt bijhouden, notitieboekjes kun je overal voor gebruiken.

Ik zelf heb er een hele hoop en nog steeds blijf ik ze kopen omdat ik ze altijd wel ergens voor kan gebruiken. Nu liep ik door de Action en jawel, mijn aandacht viel weer op een schap vol met nieuwe notitieboekjes. Ik vond ze zo leuk dat ik er maar een artikel aanhang!

2

Het gaat om de hardcover boekjes in A5 formaat. Deze boekjes zijn verkrijgbaar in diverse prints maar ik weet dat uiltjes helemaal hot zijn dus hoe gaaf is dit boekje? Hij sprong er direct uit tussen de andere en geef toe, het ziet er niet uit alsof het van de Action komt?

3

Naast een fijn formaat, harde kaft is het boekje ook voorzien van een elastiek wat zorgt dat de bladzijden mooi en netjes bij elkaar blijven. De voorkant is lekker druk met kleurrijke uiltjes, de achterkant is rood met 1 uil. Schattig he?

4

Binnenin is het boekje voorzien van lijntjes papier.

5Nu kan ik niet zoveel vertellen over dit boekje, maar ondanks dat wil ik toch deze tip met jullie delen als je ook opzoek bent naar leuke schrijf boekjes.

De boekjes zijn te koop bij de Action tussen de schrijf/schoolspullen voor €1,39 per stuk. Het potlood met hart komt van de Hema!

Wat vind jij ervan? Gebruik jij vaak notitieboekjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram