Budget Monday – Miss Sporty So Matte

Budget Monday – Miss Sporty So Matte

m1

Voor kerst kreeg ik van mijn moeder de nieuwe foundation van Miss Sporty. Ze wist dat ik erg te spreken ben over de foundation en BB Cream van dit budget merk dus de nieuwe variant was dan ook zeker het proberen waard.

Het gaat om de So Matte Perfect stay, deze was al eerder te koop maar is nu helemaal vernieuwd terug in de schappen. Hij ziet er fris en aantrekkelijk uit voor een budget merk. Ik zelf heb de 2de teint van de lijn, het is de 002 Light. Hij is vrij licht maar niet te glazig.

m2De structuur is vrij dun waardoor ik het makkelijk vind om deze eerst aan te stippen op mijn gezicht met mijn vingers en daarna verder aanbreng met een kwast. Hij voelt luchtig aan en laat geen plamuur laag achter. Daarnaast heeft de foundation een olievrije formule die zorgt dat je de hele dag door een mooi matte effect hebt. Aangegeven staat dat hij past aan de kleur van je huid aan en maakt oneffenheden minder zichtbaar. Geschikt voor de vette en gemengde huid.

m3

m4Hieronder zie je het resultaat op mijn gezicht. Helaas is de teint net iets te donker voor mijn huid. In de zomer zou hij beter kunnen dan op dit moment. Je dit bij de pijltje goed dat hij niet mooi met mijn eigen kleur overeenkomt. Zoals ik al beschreef hoort hij zich aan te passen aan je eigen kleur, helaas is dat nu niet het geval en ik denk dat hij dat wel doet wanneer ik de lichte kleur neem. Oneffenheden maakt hij duidelijk minder.

m5Conclusie: Ik vind het product erg fijn, hij doet mooi zijn werk alleen moet ik toch gaan voor de allerlichtste kleur of mengen met een witte foundation om de beste kleur te krijgen. Het enige minpuntje aan het product is de geur, deze is niet helemaal mijn ding. Je ruikt het voornamelijk bij het aanbrengen, wanneer het product op de huid is merk je het niet echt. Ik ben tevreden en ga de lichte kleur aanschaffen!

De So Matte van Miss Sporty is verkrijgbaar in meerdere tinten voor €4,99 bij oa. DA en Etos.

Wat vind jij van Miss Sporty

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram