Budget tip – Tijdschriften aan de muur!

Budget tip – Tijdschriften aan de muur!

action

Al een aantal keren kwam ik dit idee tegen op internet voor in je slaapkamer, je huiskamer of voor in je kantoor. Door middel van een memoclip je tijdschriften (of kaarten) aan de muur showen…

Dat wil ik ook! En waar kan je dan het beste heen gaan? Inderdaad naar de Action. Ik ben naar de Action gevlogen en zag voor maar liefst €0,30 2 witte memoclips liggen bij de schoolspullen, precies wat ik nodig heb.

action2

Het ideale van deze memo houders zijn al dat ze voorzien zijn van een gaatje waardoor je ze makkelijk door een spijker kunt doen aan de muur. Zo kan je er bijvoorbeeld tijdschriften aan hangen met inspiratie afbeeldingen, of leuke kaarten met quotes. Let er wel op dat het niet te zwaar wordt zodat ze los schieten. Als je het tijdschrift goed verdeeld in gewicht kan de memoclip het makkelijk aan.

action3

Een simpele maar echt een hele leuke tip als je het mij vraagt. Ik had al 2 spijkers boven mijn werkplek hangen dus ik kon ze direct gebruiken. Ik ga nog even kijken wat ik er precies aan ga hangen, maar deze tijdschriften vind ik al heel tof staan en ideaal om inspiratie uit te halen. Zo zie je maar weer dat je met kleine aankoopjes die je normaal niet zo snel zou kopen en kantoor spullen meer kunt creëren dan waar het eigenlijk voor gemaakt is.

De memoclips zijn per 2 verkrijgbaar voor €0,30  bij de Action op de afdeling met schoolspullen.

Wat vind jij van deze tip?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram