Budget Beauty Ei – True Spirit

Budget Beauty Ei – True Spirit

beautyei

Je hebt ze in alle soorten en maten, kleuren en prijzen als ik het heb over de beautyblender… Een spons in de vorm van een ‘ei’ waarmee je gemakkelijk en mooi je foundation kunt aanbrengen…

Nu verschillende de prijzen enorm als we het over dit ei hebben. De echte beautyblenders kosten z’n 15 EUR, en de bugdet varianten verschillen vanaf 1 EUR tot ongeveer 8 EUR. Dat is nog al wat!

beautyei2

Nu kwam het beautyei er van essence niet zo goed vanaf, met het ei van dit budget merk kon je ongeveer 2 foundation beurten plezier hebben tot de eerste scheuren er al in zaten. Nu kwam ik zelf nog een budget ei tegen in de Kruidvat van het merk True Spirit voor 2,99 EUR wat volgens mij ook in de Trekpleister te koop is.

Dit ei heeft net als de meeste budget varianten een andere vorm dan het origineel. Wel hebben ze allemaal het bekende puntje om dicht bij de oogranden te komen en een grof gedeelte om je gezicht goed te voorzien van een laagje.

Als je het ei uit de verpakking haalt voelt net als de meeste waarmee ik bekend ben compact en stevig. Vervolgens doe je het ei onder de kraan om hem ‘groter’ en zachter te maken. Hij absorbeerd het water wat je er vervolgens weer uit moet knijpen.

Voor het wassen met water

beautyei3

Na het wassen met water

beautyei4

Ik merk direct dat het ei veel kwetsbaarder, rustig mee omgaan dus!

Ik ga hem vanaf vandaag gebruiken voor het aanbrengen van mijn BB Cream over 1 week geef ik een update hoe het ei er aan toe is.

Op de verpakking staat nog even duidelijk aangegeven: Voor een optimale levenduur de spons met zeep en warm water wassen! Dat gaan we natuurlijk ook even uittesten.

beautyei5

In het begin gaf ik al aan dat is ei verkrijgbaar is voor 2,99 EUR ik kreeg er ook nog is 50 % kassa korting overheen waardoor ik maar 1,50 EUR hoefde te betalen.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram